Nuffnang saya

Followers

Saturday, March 22, 2014

Harini kerja

Harini kerja weh....
Yang kelakarnya akak jadi "emcee" untuk "workshop" hari ini...
Tak pernahler seumur hidup akak buat bendani...
Hendak menolak segan pulak akaklah paling senior di sini...
Tajuk "workshop" hari ini...
Harini buat di RHB Bank bukan di pejabat seperti biasa..
Ramai juga yang datang hari ini....
Boleh tahan jugalah...

Dua orang budak comel akak tinggalkan di rumahjer.. Entahler apa  dibuatnyer... Harap oklah....

14 comments:

  1. Jd emcee ke akak klau jm mahu ketar kaki tangan :-)

    ReplyDelete
  2. seumur hidup saya setakat ni belum pernah kadi emcee lagi. jenis ketar lutut bercakap dengan orang. hihi..

    ReplyDelete
  3. InsyaAllah boleh punya...
    Alah bisa tegal biasa :)

    ReplyDelete
  4. Alahai cian kena kerja kak ek.. hehehehe.. jadi emcee ker.. ayoyoyo.. saya salah sorang yang akan berketar lutut kalau kena bercakap depan audience. . Sure hilang kata-kata.. tp kalau bg mic suh nyanyi.. saya boleh jerk.. ngeehh..

    ReplyDelete
  5. Wah bagusla akak..dpt cari pgalaman...camne tu ari jadi emcee ok x ;-)

    ReplyDelete
  6. Jadi, apa perasaan jadi emcee? Ada bakat tak? Saya pernah sekali je jd mc. Ternyata saya takde bakat.

    ReplyDelete
  7. Yeah, berjaya juga akhirnya berdiri sorang2 jadi emcee! So apa perasaannya selepas selesai tugas diberi? Sure happy ni.

    ReplyDelete
  8. so, macam mana kak... next time boleh jadi lagi emcee kan :)

    ReplyDelete
  9. eh kalau okje pun seram jugak tu CZ...hehe
    Betul kata awak ...bila kita dah senior ni takkan nak harapkan adik adik pulak yek...mereka semua sure tolak kat kita tu hehe

    ReplyDelete
  10. el xleh jadi emcee kak..kang jadi kelakar..sbb el ni x leh nak serius nak gelak je haha

    ReplyDelete
  11. saya kalau hari sabtu, puas bos mesej baru la congok kat office. hahahaha...

    kalau bos terlupa sms, lepak umah dendiam.. ngeee

    ReplyDelete
  12. gambar akak mn???


    kite pernah jd emcee waktu majlis penyampaian sijil, mmg menggigil kepala lutut, alhamdulillah seme ok. hikhik

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang