Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 5, 2014

Wordless Wednesday ~ 05032014

Koleksi gambar makanan ....
Ini memang takder keje ...
Nak buat camnerkan....
Datang mood nak ambik gambar gituler...
Ini memang kesukaan akak...
Akak suka nan cheese...
Tapi tuler ayam tandooritu macam mahaljer..
Sandwich tuna bogel bekalan dua orang budak ke sekolah..
Diaorangni kalau boleh tak nak semua.. itupun akak hiris halus-halus bawang dan tomato...
Tomatonyer dah tak nampak sebab dah kena buang dek diaorang.. isyh geramnyer...
Kek yang kononnya adik ipar akak nak buat kejutan masa kami adik beradik balik kampung...
Sekali kami adik beradik yang lain dahpun balik ...
'Surprise'ler sangat kan dah ter'surprise'kan diri sendiri....
Makanan diatas berharga RM5 tanpa air tau...
Murahker mahal???...
Adik akak di Ipoh tunjuk gambar 'wrap' yang dia buat...
Amboi dah mula dietker???
Kakak dia tak mulapun lagi operasi makanan sihat...

Inilah cerita di hari rabu...

22 comments:

  1. Sedapnya menu2 ni..
    Yang nasi rm5 tu memang standard la ni :)

    ReplyDelete
  2. Wah. Macam macam hidangan. Nyummy...


    Blog Liza dah sihat dah. Jemput singgah. Hehe..

    ReplyDelete
  3. macam macma jenis makanan ada. kek tu paling menarik pada Ros..

    ReplyDelete
  4. eh, yang nasi RM5 tu, kira ok kak..

    ReplyDelete
  5. keroncong plak perot petang2 ni kak..
    nasik tu kalo ikut zee standard dah..

    ReplyDelete
  6. Sedap2 semuanya gambar makanan di atas tu,buat terliur di ptg hari.

    ReplyDelete
  7. rasanya mcm mahal rm 5 tanpa air huhuhuhu ....

    semua gambar makanan pun mengiurkan huhuhuhu

    ReplyDelete
  8. adududududu..terliur ni kak!
    dah la x lunch tengah hari tadi. hahaha

    ReplyDelete
  9. kijammmmmmm sgguh n3 ni huwaaaaaaaaaaaaa
    iols x mkn tghari td
    skun tgh laparrrrrrrrrr
    tgk makanan kat sini terus baby tendang ekekekeke
    laparnyaaaaaaaaa
    el suka makan nan cheese ngan tadori gak..
    yg makanan tu ok lah kut harga Rm5
    skun lau amek ikan pun RM3 dah huhu

    ReplyDelete
  10. Sedap lah plak tgk kek tu. Wrap...mlm ni nak buat wrap lah.

    ReplyDelete
  11. RM5 macam mahal je pulak..huhu..mengancam perut la gambar mknan semua ni huhu

    ReplyDelete
  12. Wah..semua pun saya suka ni.. dah lama tak makan cheese nan tu...

    ReplyDelete
  13. nan cheese tak penah cuba lak. ramai orang dok hapdet nan cheese kat pesbuk. tliur :/(

    ReplyDelete
  14. wah..semua sedap2..
    sampai lapar saya tengok..

    ReplyDelete
  15. Ni yang tak suka buat blog walking tengah malam.. kene macam ni tunjuk makanan jer hahahahaa..

    Makkk laparrr.. berbunyi2 perut den hahaha.. :P

    ReplyDelete
  16. wa..waaa..terliur tgk mknn semua sedap2 ni

    ReplyDelete
  17. Klau kt area sy ni, ayam tandori seketul rm6-7 jugak, tapi bukan selalu pon makan, layan je..hehe

    ReplyDelete
  18. murah kot lauk tu rm5. kat area saya keja ni. nasik dgn ayam dan sayur rm8. huhu.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang