Nuffnang saya

Followers

Monday, July 30, 2012

Gunting Rambut di Kwik Cut Giant Kinrara

Hari rabu yang lepas akak dapat cuti sakit maka mengambil kesempatan untuk bawa Azalia ke Kwik Cut sebabnya rambut depan dia yang dah panjang. Sebenarnya gunting sendiripun boleh tapi sebab ingat nak trim sikit rambut belakang dia dan bolehlah beli barang di Giantkan. Sambil menyelam minum air.. eh eh puasaler...

Atikah pakai spek mainan diaorang kalau  main-main
 jadi orang dewasa... Macam kartun lak sebab kalau tak pakai tudung ok...
Budakni ambik gambar sendiri... kena potong rambut depan
dia sebabnya tak pandai pakai cekak...
Atikah yang dalam mood nak pakai tudung pergi Giant...
Menunggu Dik Ya.... harga gunting rambut di sini untuk kanak-kanak  adalah RM10...

12 comments:

  1. kemain lagi bergaya dengan cermin mata beso tu..hehe..budak2 zaman sekarang kecik2 da pandai nak bergaya macam orang dewasa..

    ReplyDelete
  2. tunggu ckit ari lagi..bukan je spek mainan dia pakai,'spek' mama dia pun dia rembat..tu lum lagi brg2 mekap etc..bdk2 skrg mmg advance kan

    ReplyDelete
  3. mcm retis dah kak oii berspek besar tu heeheheh..comey2.....

    wahh ni kirenye rambut raye ke kak.....tapi mmg kak, budak2 ni kdg2 tak tau nak kemas2kan rambut sendiri tu kite geram nak potong ajek kan.....

    ReplyDelete
  4. wahhh rambut raya yee
    comel ..
    akk pun lebih suke anak2 rambut pendek , kalau panjang .. huhuhu rimasss !

    ReplyDelete
  5. hamboi...besarnya spec dia..
    x la mahal sangat rege gunting rambut tu =)

    ReplyDelete
  6. panas ke dik oi ngan spek hitam tu nak g giant?

    ReplyDelete
  7. Kira ini rambut utk rayalah ye..

    ReplyDelete
  8. assalam Cho
    rambut raya la ni, comel dia bergaya sakan

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang