Nuffnang saya

Followers

Tuesday, July 24, 2012

Spiderman oh Spiderman

Sebenarnya tak pergipun tengok Spidermanni, cuma bergambar dengan posternyajer..
Maalumler dik Ya suka amat spidermanni, tapi ibu dia tak sempat nak
bawak asyik kerjajer hujung minggu.
Tapi ada sekali akak tengok wayang sebelum puasa, ampun 
tak ingat tajuk apa tapi alahai ..
Ini masa balik dari tadika singgah Giant, ada pulak
 poster Spiderman kat kedai
yang jual alat elektriktu.. terus mintak nak bergambar...
Aksi dua orang budak yang seronok
nampak poster Spiderman
Masani pergi tengok wayang yang
 tak ingat tajuknya di MBO Festival City
sebab cerita yang kami tengok tu dah lama poster
besar dia takder.. Tapi takper der poster spiderman...
Spiderman lagi.. dan lagi....
Ni poster cerita Brave kot... cantikkan.. akak suka...
tak tengok Brave sebab 3D tak berbaloi tengok
Dik Ya tak reti diam pakai spektu...
Muka dik Ya yang tak sehappy bergambar dengan spiderman....

Semenjak dari bulan Mei setiap hujung minggu akak adalah sangat sibuk
dengan xtvt keje. Dua minggu lepas hari sabtu ahad akak ada roadshow
di Puteri Mart. Minggu lepas der seminar untuk client tapi kita kena juga pergi di HQ.. memang sampai hujung tahunlah sibuknyani...

23 comments:

  1. kira peminat spiderman tegar la nih yer? :)

    ReplyDelete
  2. MBO? Festibel City? Uiksss.. umah dekat Gombak kew? Kalau jumpak bleh tegur yek! Hehe...

    ReplyDelete
  3. waaaahh ada peminat spiderman ek....
    suka gak gi festival city tu....
    ada a few shops yg i suka gi kat situ....

    ReplyDelete
  4. seronok nampaknya dpt bergambar ngan poster spiderman tu..:)

    sy pun belum ada kesempatan lagi nk tengok..:)

    ReplyDelete
  5. Kitorang aritu bwk Aqil p tgk spiderman..
    Last2 setengah cite dia leh lena..
    Hi3!!!!!
    Ni tringin nak bwk tgk Ice Age lak..

    ReplyDelete
  6. semangat dan peminat setia nie

    ReplyDelete
  7. huuu..anak buah sebok ajak tgk citer ni..tp x sempat lg nak bawak hehee

    ReplyDelete
  8. posing pun dah macam spiderman...hehehhee..

    ReplyDelete
  9. Comelnya dik ya mcm menarikje cite brave tu

    ReplyDelete
  10. hehe, kalau x bgitau.. mmang nmpk mcm g tngok wayang.. :)

    ReplyDelete
  11. haha..ingatkan akak n anak2 tgk wayang. rupa2nya...kami x sempat nk tgk cite Brave tu. bestkan!

    ReplyDelete
  12. Walau sibuk janji dgn anak kita ada masa oklah tu.. nampak suka sunguh dgn spiderman:)

    ReplyDelete
  13. saya xtgk lg spiderman & brave..dah abis kot ek..

    ReplyDelete
  14. wah, peminat spiderman rupanya..hehe sy pon belum tgk lagi cite spiderman tu tp cite brave mmg best..hehe

    ReplyDelete
  15. tak sangka peminat tegar anak akak ni dekat spiderman yer

    ReplyDelete
  16. x hengat bergambar depan spiderman ye korunk

    ReplyDelete
  17. tak sempat la nak tgk wayang...hehehe... kene cari masa yg sesuai..tapi tgk keadaan gak la kan..sebenarnye kepuasan tgk wayang..banding tgk kat umah, tapi kalo tgk kat umah leh baring2, hehehe...

    selamat berpuasa sis, anak2 camner? puasa tak?

    ReplyDelete
  18. saya pun x suka 3D pening kepala. hehe..

    ReplyDelete
  19. amboii seronok bergambar dengan spiderman yerk.. hehehe...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang