Nuffnang saya

Followers

Tuesday, December 24, 2013

Terima Kasih Nuffnang

Nuffnang memang sayangkan blog akak lagi rupanya... ingatkan dah lupa.. lama dah akak tak jenguk ke sana sebab macam tak bergerakjer... Pagi tadi tergerak hati nak tengok rupanya ada dua yang menari-nari di sini... Syukurlah walaupun tak banyak tapi cukup menggembirakan hati akak ini... Terima Kasih Nuffnang....
Tak banyak tapi cukup untuk orang yang menulis blog hanya suka-suka cam akakni... 

13 comments:

  1. alhamdulillah... rezki...
    i pun dah lama tak gi check tabung nuff ni...

    ReplyDelete
  2. yeay! akak pun dptt. tp akan dpt dua BE sekaligus kan.. nina dpt satu jea. sob.sob. tahniah kak. hehe

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah... rezeki yg tak perlu keluarkan peluh. Kena share dgn dua puteri yg selalu bagi idea utk jadi bahan N3 jgn lupa:)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, rezeki bulan ni :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah tahniah.. banyak jugak sampai 3

    ReplyDelete
  6. WAh..ok lah ada jugak wlpun sedikit kan...

    ReplyDelete
  7. waaaaa banyakkk tuuuu
    ok nanti kita rajin2 singgah sini kasi up up sket hihihi

    kiter pun baru perasan ada yg baru timbull ni hihihi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang