Nuffnang saya

Followers

Monday, December 2, 2013

Percutian ke Shah Alam

Orang bercuti kamipun nak bercuti jugak tapi destinasi pilihan adalah Shah Alam...
SHAH ALAM!!! 
Oklerkan cuti jugaklertu.. janji anak-anak suka... 
Harini macam-macam benda terjadi, tak sempat nak buat entry dah petangni baru lapang sikit..
Tapi tak boleh nak buat entri penuh cukuplah gambar pengenalan terlebih dahulu... 
Cho Zilani pergi Shah Alampun nak buat pengenalan jugak!! korang layanjerler... 
Shah Alam tentulah sinonim dengan Stadium Shah Alam... 
Kami berjalan di Red Carpet.. jurugambar sana sini... 
Jumpa ngan Mr Bean laktu... 
Taukan kami di mana!!!! I-City Shah Alam... 

Jumpa lagi esok dan harapnyer hari esok adalah lebih baik dari hari ini... 

15 comments:

  1. eh eh eh incik bean..
    kim slm kat incik bean ye..ekeke

    ReplyDelete
  2. tak panas ke kak pegi I City tu :)

    ReplyDelete
  3. Shah Alam sekarang memang sangat menarik. Kami pernah pegi I-City 2 kali jer. Tak tahan, panasss...

    ReplyDelete
  4. Kita pun belum melawat Mr Bean lagi ni CZ....wajib kena terjah ni......sian Mr Bean kempunan tak dapat nak gambau ngan okje sefamily....hehe

    ReplyDelete
  5. Muzium patung lilin dh dibuka ke kt i-city...wah mesti seronok knk2 rebina tu kan....

    ReplyDelete
  6. wah...dah p dulu tapi katanya skang ada macam2 yang baru so macam nak pi lagi pulak

    ReplyDelete
  7. Nie kalau anak buah falsya tau ade mr bean nie mau die ngamuk2 nk gie..hehe..

    Shah alal pun ok kak janji berjalan...falsya nie ade 18 hari je la nk abis pantang pastu merdekaaaa..boleh jln2 dh..

    ReplyDelete
  8. Shah alal tuh kat mana pulak dh..shah alam..hahaha

    ReplyDelete
  9. i city tenpat wajib pegi bila smp shah alam..

    ReplyDelete
  10. Amin... kita pun doakan sama, moga esok adalah lbh baik.. :-)

    Oooh best apa, mcm2 ada kt shah alam kan... eina pun rasa nak terjah sana, byk benda menarik :-)

    ReplyDelete
  11. Eh I-City dah ada muzium patung lilin ke..tak sabo nak tgu N3 Kak Cho seterusnya..klu menarik nak terjah jgk ler :)

    ReplyDelete
  12. ohhh best jugak la kak cuti shah alam pon..walaupon dekat tapi rasa tu lain..nama pon makan angin kan..
    yang penting tido hotel bukan kat umah..hehehee

    ReplyDelete
  13. Seronoknya bercuti2... Stadium Shah Alam tak sampai lg.. klu I-City dah pernah pegi cuti raya baru2 ni..:)

    ReplyDelete
  14. Tak pernak sampai i-city lagi. Kesian kan kak ☺☺

    ReplyDelete
  15. ingat nak pi terjah icity jugak la...hahaha

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang