Nuffnang saya

Followers

Monday, December 16, 2013

Aktiviti sepanjang cuti panjang

Harini masuk kerja dengan berat hati sebab dah cuti panjang..
Tak sempat nak buat cerita panjang sebab nak keluar jumpa 'client'
Nanti dah ok sambung balik..
Jom tengok dua gambar jer dulu....

Cuti-cuti bersama keluarga adalah yang terindah walaupun pergi ketempat yang biasa-biasajer...

Balik dari semua urusanni akak akan meronda blog kawan-kawan.. 
Rindu bebeno rasa di hati ini... 

18 comments:

  1. mmg seronok bawa anak2 pi holiday tempat biasa2 pun dah ok janji anak2 happy

    ReplyDelete
  2. wa..best tuuu..dorg brdua ramai geng memang best la kalau cuti2 ni ye kak..

    ReplyDelete
  3. sempat lagi tu update blog sebelum gi jumpa client. hehe. terbaik kak zila.

    ReplyDelete
  4. Mcm mana la agaknye falsya bile dh start keje nnt kan kak..2 bulan duk umah..adehhhh..rase mcm nak jd suri dlm rumah pun ade nie..hikhikhik

    ReplyDelete
  5. sy setuju, sebenarnya yang paling penting dapat spend masa bersama keluarga, tak kiralah pergi ke mana pun

    ReplyDelete
  6. biasa bagi kita, orang dewasa
    tapi luarbiasa bagi anak2..
    walaupun hanya p zoo sebelah rumah kan?

    ReplyDelete
  7. bestnyer...luagkan masa dengan family memng yg terbaik dalam hidup..i love it so much too...

    ReplyDelete
  8. betol tuh kak~
    masa yang berkualiti tuh yang penting. :)

    ReplyDelete
  9. ibu bapa bawa anak2 berjalan - jalan , banyak perkara kena fikir tapi anak - anak happy jer ... drp kepala berserabut jadi seronok kan .

    ReplyDelete
  10. bestnyer itu yang paling seronok bersama family cooti2...

    ReplyDelete
  11. Sama lah dengan akak zila.. seminggu bercuti tengok atas meja dah berlonggok kerja dan dibereskan... ptg ni baru boleh BW kekawan... cantik taman tasik Thaiping waktu malam ye :)

    ReplyDelete
  12. assalam cho
    masih dlm mood cuti ye
    kita minggu dpn baru nak bercuti he hee

    ReplyDelete
  13. setuju ngan akak...biar pun bercuti dekat hotel dlm malaysia jek yg penting pergi dgn keluarga tersayang pasti jadi sweet moment kan kak....

    ReplyDelete
  14. budak2 pg tempat mcm ni mmg seronok sgtlah !

    ReplyDelete
  15. anak bercuti, mak pun dlm mood bercuti ya ;-)

    ReplyDelete
  16. Kiranya gambar tu mcm gazzattelah yeh CZ hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang