Nuffnang saya

Followers

Tuesday, December 17, 2013

Laser Battle di Ipoh Parade

Tak terkejar nak update blog akak sekarangni... 
Kerja tak banyak mana tapi kalau dah keje yang kejar angkani memangler pening kepala..
Dah nak hujung tahun kalau tak capai target sakit telinga kena bebel...
Jadi dari pening-pening kepala tulis sikit blogni bagi mood ceria sikit...

Akak nak tulis kisah percutian hujung tahun kami yang sangat ringkas tapi penuh makna...
Akak balik kampung dengan Atikah dan Azaliajer...
Kalau balik kampung lama sikit macam gini memang suami akak tak ikut...
Akak balik rumah adik akak di Ipoh dulu sebelum balik ke kampung... 
Destinasi pertama di tujui ialah Laser Battle di Ipoh Parade.... 
Oh weh!!!! Ipoh Parade sekarangni semakin 'happening'...
 Dulu masa akak kecik2 main tembak-tembak peluru dari buah apa tah tapi sakit kalau kena...
Abang sepupu akak yang nakal selalu jadikan kami budak kecik sasarannya...
Sekarangni anak-anak nak main sediakan duitjer.... 

Jom tengok harga untuk permainan ini..
Ini harga promosi...
Harga hari isnin hingga khamis lebih murah dengan RM20.00/2 games
Kalau hari jumaat hingga ahad pulak harga adalah RM25.00/2 games
 Tapi haritu kami datang hari sabtu ambil 3 games berharga RM30
Jawapan untuk komen Zura@Iwan satu gamestu harga untuk satu kepala... 
Maknanya untuk 5 orang budakni kami bayar RM150.00

Bersedia untuk bertempur kenalah pakai pakaiannya...
Gaya dah adani... tak tauler diaorang buat apa kat dalamtu... 
Bergambar dengan keputusan permainan... 
Juara tentulah abang-abang... takkan dik Ya kot...
Lepas satu game boleh keluar sekejap dan rehat....
Kat bangkunilah ibu mithali menunggu bolehler layan muzik video... 
Suka hati dik Ya dapat main tembak-tembak... 
Kita yang kat luarpun boleh nampak apa yang dibuat anak-anak kita kat dalam...
Permainan tamat boleh bergambar di luarni... 
Budak-budak memang puas hati dapat main di sini... 
Kalau nampak pompuan ni tunggu depan pintu betullahtu...
Laser Battleni terletak di tingkat 3 berdepan dengan 'Food Court'
Rasanya Laser Battleni buka dari pukul 10.00 pagi sampai 11.00 malam... 
Kalau datang ke Ipoh, bolehler mencuba permainan ini...
Kanak-kanakpun boleh main sebab tak sakit sebab guna laser jer... 
Jawapan dari komen JARI MANIS ::: Permainanni orang dewasalah suka... 
Budak-budak yang tak ramai masuk kat sini.. 

Akak dah banyak berhutang dengan kengkawanni sebab tak sempat lagi berbalas kunjungan... 
Masa oh masa.... 

12 comments:

  1. macam2 tarikan dah kat sana kan....best betul...

    ReplyDelete
  2. Nama nya pun dah menark..Laser Battle tu..Kak Ipoh Parade rupanya..buka2 kalau bwk main ame mcm ni mmg best..kalau ada games tuk org dewasa mcm ni JM pun nak main gak eheheh

    ReplyDelete
  3. Masa kita dulu manalah ada ini semua. Kalau macam kakak pulak dulu kalau ada pun memang tak mampu Zila.

    Anak-anak sekarang janji nak dapat. Seronok main apa lagi ada geng..

    ReplyDelete
  4. balik ipoh. bestnyaaaaaaaaaaa...
    lama sgt dh x sampai ipoh parade tuh... msh sama x? :)

    ReplyDelete
  5. Sha yg orang ipoh pun tak taw kak... ekekeke

    Dulu masa skolah dulu sha slalu lepak kat ctu hehehe

    ReplyDelete
  6. wahh...mcm bestnya jek
    tp mmg best ye dak..
    oo dia bkn kira per/head?
    kira game la..
    so masuk brp org pon tk pe ye?

    ReplyDelete
  7. aah, skrng ni memng trend game ni ..

    ReplyDelete
  8. jumaat depan pi ipoh satu pi penang ptg balik ipoh semula ada masa leh bawa anak2 pi terjah sini tp diaorg kecik2 lagi x tau agaknya main benda ni hahahha ahad plak pi lost of tambun

    ReplyDelete
  9. Mcm paint ball pun ye jugak yek CZ....mereka yg nak main ke awak yg suruh CZ?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang