Nuffnang saya

Followers

Friday, December 6, 2013

Seronok nak cuti seminggu

Seronoknya dalam hati akak nak cuti seminggu...
Harini sampailah jumaat minggu depan akak cuti... 
Jadi maafkan akak sebab tak mungkin dapat ber'blog walking'..
Balik kampung tercinta di negeri Perak Darul Ridzuan... 
Perasaan sangatlah gembira ... 
Jumpa dengan adik beradik yang juga ambik cuti...
Adalah rancangan nak jalan tapi dekat-dekatjerler...
Yang penting kita happy.... happy... 
Lompat Bintang... 

SELAMAT BERCUTI...... 

13 comments:

  1. selamat bercuti kak..
    wowww bestnya sampai seminggu..
    moga perjalanan akak sekeluarga selamat yer..zee ada opah dok perak, kat chemor..

    ReplyDelete
  2. kamanyer cuti..tumpang happy..!! seronoknyer dpt berkumpul ramai..

    ReplyDelete
  3. Lamanye kak ila cuti..hurmmm, nasib baik falsya cuti lama jugak..hehe

    Happy cuti kak..;)

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti bersama keluarga tercinta ye......moga selamat dlm perjlnan....

    ReplyDelete
  5. alaaaa.. jelesssss!
    nak cuti panjang jugak~
    hehehehehe

    selamat bercuti kak~

    ReplyDelete
  6. Happy holiday Zilla... akak pun minggu depan baru mula cuti, sian anak2 tak dibawa bercuti masa cuti sekolah ni kan :)

    ReplyDelete
  7. Bestnya...Selamat bercuti kak....Take care...

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti cho, slmt blk kg
    Syokkan dpt kumpul ramai
    Cuti kami tergendala, apapun kita hanya merancang

    ReplyDelete
  9. Confirm dia senyum macam 5 warna tu sebab nak cuti seminggu :D

    Happy Holidays :D

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang