Nuffnang saya

Followers

Wednesday, October 16, 2013

Sambutan Majlis Harijadi Azalia di Genius Aulad

Cerita lama tapi tak keluar dalam blog lagi sebab nak bagi laluan kisah2 yang lain.. Ini kisah sambutan harijadi Atikah di Genius Aulad pada 30hb September.. Akak ambil keputusan buat sambutan hari jadi Azalia tahun ini di Genius Aulad sebab Azalia belum pernahpun buat majlis harijadinya di tadika. Katanya tahunni dia nak kek gambar Sofia the first.. Dah dapat ibu yang tak pandai nak membaking bagaini maka ibunya orderjer kek dari Mio's Cafe yang buat bisnes di Food Court Bandar Kinrara. Ada facebook juga MIO'S CAFE . 

Oleh sebab akak pernah bawak kek SR untuk harijadi Atikah di sekolah rasanya berbaloi lagi kalau kektu tak tebal sangat senang nak potong.. Jadi mintak kek 2 kg dan mintak bentuk 4 segi tepat. Hasilnya boleh tahan juga dan kata dik Ya kek dia laku sebab sedap.. kek coklatkan senang memikat hati kanak-kanak... 

Lupa lak sebenarnya majlis harijadi Azalia ni ikut budak yang lahir bulan September. Genius Aulad dah bagi tahu awal-awal sambutan harijadi sebulan sekalijer setiap hujung bulan. Harijadi Azalia pada 8hb Oktober jadi rasanya lebih elokler buat sekali ngan budak bulan September kalau tunggu Oktober cam lama sangat... Nanti bising lak Azalia bilaler dia nak sambut birthday... so selamat lagi buat awalkan... 

Jom layan gambar dik Ya dan kawan-kawan yang sambut harijadi... Juga gambar kenangan dengan kawan-kawan seperjuangan... layanjer... 
Senyumlah sikit dik Ya comelkan kek dik Ya..
Harini ada 3 orang sambut harijadi...
Dik Ya dan kek seperti yang diinginkan.... 
Semua yang sambut harijadipun happy sesangat... 
Rasanya macam ada 3 kelas rehat bersama... 
Sabar menunggu... 
Nyanyian dimulakan... 
Masing-masing gembira... 
Pelajar semua sporting nyanyi ramai-ramai... 
Semoga anak-anak sekalian akan berjaya dunia dan akhirat... AMIN.... 
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to you..
Ucapan dari kengkawan dan guru-guru... 
Azalia sedang potong keknya....
Belakangtu goodies dari 3 orang yang sambut besday...
Gambar goodies Azaliapun lupa lak nak amek... 
Anak-anak memang happy sentiasa...
Cikgu tengah potongkan kek untuk dijamah bersama...
Posing dari anak2 yang ceria... 
Dik Yajer yang tak berapa nak senyum... 
Nak kata tak happy balik rumah kemain lagi dia bercerita...
Inilah rupa kek harijadi Azalia di Genius Aulad... 
Sofia the first yang sangat ceria... 
Kek yang berwarna terang sesuai dengan Azalia yang berani...
Tahun ini Azalia ada dua kek harijadi...
Yang satu lagi si minion entri sebelum ini.. 
 MINION CAKE AZALIA

23 comments:

  1. byknya kek.. sambut beramai-ramai yer.. birthday kek azalia yg paling besar.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Meriah sungguh sambut birthday beramai2 ni Zila... Cantiknya warna kek merah tu ;)

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak cho..
    seronok lah.. meriah sambut kat tadika kan.. 3 org sambut besday.. 3 kek.. kenduri kek lah anak2 kecil ni.. :) heheheheh

    ReplyDelete
  4. kena sambut dgn kwn sebaya barulah bebudak tul happy ... selamat hari jadi azalia ...

    ReplyDelete
  5. Banyak nya kek. Habis ke budak2 makan.
    Sambut di tadika mmg happy. Bangga anak bila ramai2 nyanyi lagu untuk dia.

    Happy birthday azalia!

    ReplyDelete
  6. meriahnya.. budak² biaselah... ikut musim gambar² kek ni kan.. seronok dpt sambut dgn kwn² kat tadika

    ReplyDelete
  7. Waaa.. kek dia paling besar tu.. :D
    happy birthday gurll.. seronok buat kat sekolah mcm tu.. celebrate ramai2 dgn kawan :D

    ReplyDelete
  8. seronoknya sambut birthday ramai-ramai. Selamat hari ulang tahun adik ^_^

    ReplyDelete
  9. Sofia the 1st tu princess ke?

    Nape azalia muka muram je tu? Ada la tu benda yg tak kena. Senang kKawan2 pun ramai. Kalo buat kat rumah, banyak pulak ceritanya nanti.

    ReplyDelete
  10. meriah jer sambutan hari lahir kat tadika kan~
    sonok dapat celebrate ngan kawan2 dorang~

    ReplyDelete
  11. ha ah la..cantik kek tu..dik ya xsayang ke nk potong kek yg cantik tu? hihi

    ReplyDelete
  12. Cantik kek.. besar :)

    Best kan bila buat kat tempat kanak2.. nampak diorang happy je :D

    ReplyDelete
  13. meriah kan....bila sambut hari lahir ramai2 macam nie.....

    ReplyDelete
  14. wah! meriah sambutan hari jadi Azalia..kek pn nampak sedap...mesti depa happy..;)

    ReplyDelete
  15. sama cam LC..celebrate besday hjg bln..cantik kek azalia..besar tuh..cukup utk bdk2 kan :)

    ReplyDelete
  16. kek dik ya paling besar kan...comei.. happy besday buat dik ya..

    ReplyDelete
  17. waaah kek dik ya paling besar dlm 3 biji kek tuh... comei kek dik ya tuh... mcm tuan nyer...

    ReplyDelete
  18. happy birthday comel! :D

    eh azalia sekolah kat genius aulad mana?

    kazen kite mengajar kat GA damansara. hihi

    ReplyDelete
  19. cantik kek dia....erm mesti sedap, budak2 memang suka kek...

    ReplyDelete
  20. hepi besday azalea!last besday kat kindy...pasni dah sekola betul kan kak...cepatnye masa berlalu kan kak

    ReplyDelete
  21. Hehe....Nampaknya kenyang le cikgu tadika makan kek hari tukan CZ hehe...
    Hepy Bezday Azalia...moga jadi anak yg solehah yeh!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang