Nuffnang saya

Followers

Monday, October 14, 2013

House of Horror i-City, Shah Alam

Jom layan destinasi kedua kami di i-City Shah Alam...
Layankanjer kehendak anak2 yang nak masuk House of Horror pulak lepas keluar dari Trick Art Museum... Trill ler sangat... ha.. ha.... ha... tengok sapa yang kena... 

Harga tiket masuk sini RM15 seorang.. jadi kami ibu-ibu mithali tak payahler masuk bagi peluang kepada anak-anak sambil dipimpin oleh Pak Su diaorang...
Sambiltu adik akak boleh suapkan anak dia yang keciktu makan...
Rasanya takler lama sangatpun diaorang masuk... entahler tempattu kecik ataupun besar...
Tanya diaorang seram ker idak.. katanya seramler jugak dan macam-macam cerita keluar..
Maalumler masuk ramai-ramaikan seronokler sikit....
 Dik Ya dah kena penggal kepala...  seramnyer....
Depan tempat beli tiket...
Inilah rombongan anak-anak...
Semuatu sepupu kecuali yang baju angry birdtu..
Dia anak jiran akak, akak hangkut sekali pergi rumah adik akak di Shah Alam... 
 Rumah lama.... oooooooo memang sentiasa seramkan...... 
 Antara yang di dalam....
Dan lagi.. eh.. eh takder kepalaler...

Oleh kerana anak sedara semua dah berpaut pada Pak Su takder gambar budak2tu kat dalam... Emak-emakni duduk kat tepi tangga dari jauh dah dengar bunyi budak2 turun tangga dan riuh rendah.. Rupanya takut juga diaorang...ha.. ha.. emak dia benonya lagi takut.. kalau takder Pak Su memang tak merasalah korang masuk sini.. sapalak nak temankana....

7 comments:

  1. oh ye la, skrg holloween :D

    scary juga rumah hantu kat i-city ni :D

    ReplyDelete
  2. Haha.. tau takut... ni klu anak sy masuk, mau nanges... tak sempat masuk sni masa ke I-city hr tu...:)

    ReplyDelete
  3. Kira paksu herolah masa itu semua bergantung pada paksu. Kalau tak memang tak merasa sebab mak-mak semua sama takut..

    Selamat Hari Raya Aidil Adha dari kakak ye Zila.

    ReplyDelete
  4. alamatnya mmg xkn masuk la ke sini... hehehe anakku kecil lg... sat g ada plak yg demam

    ReplyDelete
  5. mcm besh je, lain kali klu balik selangor nak singgah shah alam la...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang