Nuffnang saya

Followers

Thursday, October 3, 2013

Panjang Umurmu Luq, Tisha dan Cik Atie

Salam di pagi khamis yang sungguh berseri-seri... 
Sambung balik kisah harijadi Luqman, Tisha dan Cik Atie pada hari sabtu lepas...
Gambar ada banyak mestilah nak masuk gak dalam blog akakni kan...
Upacara ditunggu adalah potong kek dan nyanyikan lagu ucapan...

Seperti biasaler kalau blog Cho Zila biarkanlah gambar menceritakan segalanya.... 
Yang sambut harijadi 3 orang tapi ada 4 biji kek dan satu pulut kuning hiasan...
Kek pelangi berhias Smurfni kepunyaan Tisha yang sambut harijadi setahun..
Keknya sedap dan hiasannyapun sangat comel... 
Pulut kuningni mungkin untuk tambahan untuk buat makan-makan...
Comel tak pulut kuning berhias Hello Kitty ni... 
Kek Karot Happy Minion ni kepunyaan Luq Luq...
Sayapun satu tahun lah!!!!
Kek dari Wondermilkni kepunyaan cik Atie..
Tanya nama keknya akak tak tahu tapi kekni kek coklat bertingket-tingket 
berlapis kacang mentega( peanut butter)... Katanya sedap... 
Yang menyambut birthday dah bersedia untuk potong kek... 
Tisya si princess comel, Luq Luq si minion dan cik Atie... 
Tiga orang yang menyambut bermakna 3 jenis laguler kena nyanyi...
Selamat hari jadi Cik Atie... 

Jenuh nak paksa Atikah berposing harini... 
Comelnya Miqhta ngan belon
Anak ibu yang macam boy boy... 
 Lagi sekali malas nak bangun .. ambil gambar dari tempat dudukjer... ha... ha... 
Acara ditunggu-tunggu ~ buka hadiah.... 
 Budak-budak  tetap suka dapat mainan .... 
Game ni jer yang sempat dibuat sebab semuapun dah kepenatan makan... 
Akak tak sempatpun tengok sebab nak pergi ke kedai borong beli goodies pulak...
Gambar permainan ceper ini dari facebook cik Atie...

Seronok sebab berkumpul reramai... harini makanan banyak seperti biasa...
Lupa nak snap gambar makanan.... 
Yang best ada roti jala dan kuah durian... ye ha! ye ha!! 
Diet... Lupakanlah kalau makanan dah terhidang di depan mata...  

21 comments:

  1. bila dah banyak makanan, memang diet pun tak ingat dah.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  2. banyaknya kek..pulut kuning tu kreatip betul mendeco nya..

    main tutup botol tu..lama benar tak mainnya..

    ReplyDelete
  3. Meriahnya kek...nampak sedap2 semua..:)

    ReplyDelete
  4. Puaslah makan kek hari itu ye..

    Main ceper tu buat kakak mengimbau nostalgia zaman kanak-kanaklah Zila:)

    ReplyDelete
  5. bnyknya kek...nmpk sedap semuanya....yg pulutnya pun dah nmpk mcm kek plk...:-)

    ReplyDelete
  6. Memang meriah betul besday party tu... lama tak main tutup orange tu...

    Selamat hari lahir buat semua :D

    ReplyDelete
  7. meriah party besday ni ye...suka tgk kek derong ni sume cute2 :)

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday to all 3 :D
    By the way.. tak sangka pulut kuning boleh menjadi begitu menarik.. :D

    ReplyDelete
  9. hihihi..cool nya kak main tudung botol mcm dolu2..tapi kek-keknya memang nampak ngancam betui

    ReplyDelete
  10. meriah byk kek..bdk2 suka la...pulut kuning pn cantik deconye mcm kek gk

    ReplyDelete
  11. amboi mmg meriah sungguh majlisnyer yer

    ReplyDelete
  12. sgt2 meriah.best ada mcm2 jenis kek n pulut kuning,cantik dan kreatif org yg deko pulut tu

    ReplyDelete
  13. best la.. tak penah lagi tgk org celebrate busday camni punye byk kek.. kek yg aneka warna, menarik, kulihat pun tertarik... tak penah la kak cho , makan kek peanut tu.. mane dia beli.. sedap tu kan...

    ReplyDelete
  14. meriahnya bila sambut besday ramai2 macam nie.....

    ReplyDelete
  15. bestnya. cun lak pulut kuning gitu...versi kanak2 riang...mesti derang suka

    ReplyDelete
  16. comei2nya kek dia...nk mkn pun syg...

    ReplyDelete
  17. kemain meriah majlisnyer sambut ramai2 lagi bestkan...
    betulla pulut kuning tu cantik sangat...

    ReplyDelete
  18. tgk kek je da tau betapa meriah nyer majlis

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang