Nuffnang saya

Followers

Tuesday, October 1, 2013

Minions Theme untuk Harijadi Luq, Tish dan Atie

Hujung minggu lepas memang seronok sebab sibuk dengan aktiviti.. Pagi sabtu ada sukan sekolah Atikah tapi bukan untuk budak tahun satu, tapi dia nak juga datang sekolah... Lepas ambil dia terus bergegas pergi rumah nenek Fatimah di Gombak untuk majlis harijadi sepupu suami dan anak kepada sepupu suami.. Lepas majlisnya pula pergi Taman Melawati untuk beli 'goodies' majlis harijadi Azalia yang nak dibuat di sekolah pada hari isninnya.. Hari ahad lagiler seronok pergi karnival Sukan sekolah Atikah dan pergi ke Putrajaya dan Gombak pulak... Nanti akak akan update ceritanya..

Tema Minions dipilih untuk majlis hari jadi  Luqman, Tisya dan cik Atie pada 28hb September. Seperti biasa sekarangni kalau ada majlis keluargajer mestilah ada candy bar... Orang yang kreatif untuk menyediakan candy bar ni mestilah cik Fifie kita... Jom sama-sama LIKE hellofifiecandybar ...

Minion Theme Candy Bar

Happy Minions Cupcakes 
Minions Lollipop  City
Minions Cute Cupcakes
Minions Carrot Cake sentuhan Cik Mira
Belon minion dalam proses... 
Inilah MiniAzalia kesayangan saya... 
Beli cekak yang comeltu dari sepupu suami namanya Cik Ila
Famili sebelah suami akakni memang pandai berbisnes.... 
Apa bisnespun diaoarang ada tau!!!!
 Ada pop kuiz lagi, sapa yang menang dapat hadiah tau.... 
Masing-masing beria-ia nak menang... 
Masa ni nak cari tanda lahir si Luqman....
Ha... ha.. akak punyalah pemalas nak bangun tahupun gambarni nanti penuh cahaya...
Tapi sebab dasar M tu kuat ambikjer dari tempat duduk... 

16 comments:

  1. wah seronoknya sambut birthday.. siap ada theme lg...

    ReplyDelete
  2. aa.. comey.. saya ada stiker cupcake minion tu tapi malas gila nak buat..

    ReplyDelete
  3. Cantinya belon tu Lia... akak pun teruja tengok ;)

    ReplyDelete
  4. Waah. Meriahnya majlis.. Minion Rush tu pun jadi kegilaan budak2 termasuk mak budak. Hehe..

    ReplyDelete
  5. Theme ni sgt cute kan..ceria pun ye.. semuanya pu comei2x.. :-)

    ReplyDelete
  6. wahahahahah... sangat sangatt comelll!!!! I Loikeee!!!

    ReplyDelete
  7. wa...baru plan nak wat besday iA tema nih..hehehe suka kaler minion nih comeyy..kreatip tol candy buffet nih

    ReplyDelete
  8. Minions ni memang tgh pemes yeh CZ... anak OKje pun ada beli Tshiirt minion sehelai....

    ReplyDelete
  9. alahai beznya tema ni nampak best

    ReplyDelete
  10. wah! meriahnya sambutan birthday.. suka minion ni....:)

    ReplyDelete
  11. comei betul lah tema minions tu kak.... bkn je bdk2 yg suke org tua pun suke gk

    ReplyDelete
  12. Nak buat macam ini kena rajin dan keratif Zila baru jadi meriah macam tu... suka kakak tengok:)

    ReplyDelete
  13. cantiknyer suka Tema Minions tu...cupcake tu cute sangat...

    ReplyDelete
  14. Terbaiklah..ni kalau adik sy tgk ni konfem menjerit..hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang