Nuffnang saya

Followers

Wednesday, October 23, 2013

Raya Korban dan majlis harijadi

Cerita hari raya tak habis lagi biar betoi!!!
Akak dah dua minggu sangat sibuk di ofisni... 
Dengan masa kerja yang bertambah panjangnya...
Dengan masalah platform trading online kami yang bermasalah..
Dengan masalah nak menjawab dengan customer...
Gituler kerja baris hadapan,,, orang yang kena tembak dulu adalah kita......

Harapan nak berkunjung ke blog kawan-kawan macam dulu-dulu nampaknya tak kesampaian...
Cukup-cukuplah dengan masalah,  jom cerita yang gembira lak...
Gambar hari raya masih berbaki lagi.. dan ada cerita di sebalik gambar itu.. 
Nama makananni tak tahuler pulak!!! Cik Ocu yang buatkan... 
Hidangan hari raya yang macam-macam ada...
Nasi impit, lontong, lemang, rendang campur, rendang ayam, kuah kacang,
serunding ikan, sayur campur hidangan istimewa... walaweh.. mana nak kurusnya... 
Raya haji mestilah pakai jubahkan..
Jubah hadiah dari mak Zana...  
Adik takder jubah kenalah pakai baju kurung raya Eidul Fitri yang lepas...
Baju beli di Vietnam mestiler kena pakaikan.. 
Ini majlis harijadi Dik Ya dan sepupunya Naufal... 
Budak harijadi dengan keknya salah atur... 
Tengok Naufal nak tiup lilin kek harijadinya... 
Ini baru kek harijadi saya tau...
Ini dik Ya dengan nenek Fatimah... 
Terima kasih untuk yang sudi memberikan kami hadiah... 
Dik Ya dan cik Atie cam berjanji pakai baju merah.. 
Atikah nak juga bergambar dengan Luqman... 

30 comments:

  1. Wah..meriah sambutan hari jadi di pagi raya.... tu pizza ke ? Pandai buat sdiri....

    Lawa jubah dan baju beli di vietnam tu

    ReplyDelete
  2. eh apa nama makanan yg mula2 tu kak.. roti kan tu..

    ReplyDelete
  3. Comeynya atikah pakai jubah..siap pakai shawl..

    ReplyDelete
  4. Tak lama baju Atikah akan jadi baju Dik Ya. Sekejap aje dah tinggi budak sekarang ni..

    ReplyDelete
  5. sedap plak tgk menu yg xtau nama tu..
    Cantik kek harijadi Dik Ya :)

    ReplyDelete
  6. Bestnya sambut besday dgn hari raya.. jadi ramai hadir, meriahlah majlis tu ;)

    ReplyDelete
  7. Comelnya kek Dik Ya.....Happy belated birthday dik ya!

    ReplyDelete
  8. bestnya ada 2 kek...
    time raya terus sambut besday..meriahnya

    hepi besday...

    ReplyDelete
  9. meriahlah sambut birthday masa raya.. sepupu2 mesti ramai2 balik kampung jugak kan~ :)

    ReplyDelete
  10. Cantik kek besaday Dik Ya :)

    Bestnyer.. meriah tngok :D

    ReplyDelete
  11. sedapnya puding roti tu..err, puding ke tu? hihi amboi dik ya, kek despicable ek..hihi

    ReplyDelete
  12. wah meriha sungguh, yg pastinyer acara yg ada makan2 mmg best kan !

    ReplyDelete
  13. bertambah meriah kan bila sambut ramai2 :)

    ReplyDelete
  14. mintak resipi dr Cik Ocu boleh?
    Belated birthday buat Naufal & DikYa. Moga menjadi anak yg soleh & solehah... Amin

    ReplyDelete
  15. meriah juadah pagi raya tu.. biasalah kita ni kekadang sibuk..sama dgn sy, minggu busy sgt...penat! ..:)

    ReplyDelete
  16. Alolo bukan men jebik lagik adik tu takde baju jubah ek..

    SElamat hari lahir adikk ngan naufal hik3..

    Comey kek diorg kak

    ReplyDelete
  17. meriahnyer juadah raya kak, siap ada menu western lg tuh.... seronok lah dik ya sambut bday ramai2... dhla kek dia comei sgt...

    ReplyDelete
  18. uniknya kek harijadi dik ya..
    kartun apa tu..sorrylah, aunty ni memang selalu tertinggal keretapi dik ya...happy birthday, dear

    ReplyDelete
  19. lambat wish happy belated birthday Dik Ya dan sepupu..
    meriahnya sambutan aidil adha kat sana ye.. comel je kakak mengenakan jubah.. ^_^

    ReplyDelete
  20. meriahnya ... byk sungguh juadahnya

    ReplyDelete
  21. meriahnya... mintaklah resepi tu...cam sedap je...roti kan tu

    ReplyDelete
  22. mula2 muka dik ya macam masam jer, dah dapat kek yang betul baru nampak senyuman yang manis menawan

    ReplyDelete
  23. baru nak tanya apa nama makanan tu.. dah x tahu pulak kikikiki ...

    amboi kemain kek eh.. grand gitu..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang