Nuffnang saya

Followers

Monday, October 28, 2013

Pengenalan Cuti Bukit Gambang Resort City

Ramai yang dah pergi Bukit Gambang Resort City sebabtu 
ramai yang menjawab dengan betul cutipedia kami... 
Tak sempat nak buat entry panjang-panjang ok... 
Pengenalan dulu sebab bila dah cuti hari jumaat semuapun berantakan hari isninni..
Nak hilangkan marah jomler kita layan dulu gambar yang adani dulu...
Kami tinggal di Arabian Bay Resort.
Kami pergi Bukit Gambang Safari Park tapi sempat singgah Night Safari... 
Enjoy berendam di Bukit Gambang Water Park...
Sempat juga main langgar kereta di funfair...
Merasa naik kereta kuda masa di sini...

Memang 3 hari 2 malam di Bukit Gambang Resort City terasa sangat singkat...
Macam-macam yang kami buat.. 
Insyaallah ada rezeki kami datang lagi... 
Cerita percutian kami akan menyusul kemudian... 

20 comments:

  1. bln 6 hari tu cheqna kusus kat sini =)

    ReplyDelete
  2. Lama x pgi...x tau plak ada safari skrng ni...

    ReplyDelete
  3. bestnyeeee...
    paling best mesti part berendam kan kak~
    zura dah 2 kali dah sampai ke sini. memang enjoy~

    ReplyDelete
  4. bestnya bercuti kak.....Nampak tempat tu pun best....teringin plak nak gi...

    ReplyDelete
  5. bestnya bawa anak-anak bercuti ^_^

    ReplyDelete
  6. kecerian jelas terpancar....seronok lah tu kan....

    ReplyDelete
  7. ohh...p bukit gambang ke? beshnye bercuti-cutian...

    ReplyDelete
  8. Puas anak-anak dara Zila main air di Gambang Resort ye. Anak-anak kakak suka maintempat yg air takung bila tiba penuh tumpah dari atas tu...

    ReplyDelete
  9. Nur tak pernah sampai sini lagi...dengar menarik
    seronoknya mandi manda

    ReplyDelete
  10. wah...syoknye akak bercuti kat gambang...nape x melencong trus ke tganu..hihi...kalo x da berjumpa kita kan...

    ReplyDelete
  11. kalau tempat2 macam ni.. anak2 paling seronok.. ;)

    ReplyDelete
  12. Bestnya..baru tau plak Bukit Gambang ni...mcm best utk dilawati kan...:)

    ReplyDelete
  13. waaa berangan jugak nak ke sini... tapi tak tau la bila ada rezeki nak sampai tuuu.. macam menarik je kan tgk review org2 yg dah pergi sini

    ReplyDelete
  14. Seronok ya. Boleh try tahun depan ni, :)

    ReplyDelete
  15. Rasanya kalau 3 hari 2 malam duk Gambang tu mng puaslahkan CZ....dulu okje semalam je...

    ReplyDelete
  16. best nya gambang ni rupanya kak cho..teringin nak pegi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang