Nuffnang saya

Followers

Friday, October 25, 2013

Cutipedia

CUTIPEDIA 
Kemanakah arah tujuan kami hujung mingguni!!!
TAK SABAR.... 
Cer teka ke mana!!
Rasanya ramai yang dah tahukan.... 

33 comments:

  1. salam ziarah.. mcm kat gambang je ni, betul x? slmt bercuti..

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti.lps tu jgn lupa buat entry ye.

    ReplyDelete
  3. Yang pasti Atikah dan Dik Ya nak ke water park yg best:)

    ReplyDelete
  4. wahh.. kat mana ni kak.. yg pastinya saya tak penah sampai..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Seronoklah budak2 tu kan..mst x sabar nk tggu esk hihihi

    ReplyDelete
  6. Bestnya nak p beecuti. Gambang ker ni?

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti....mandi manda ye....

    ReplyDelete
  8. wahh nk ke mana tu..
    nk ikut..hehe

    ReplyDelete
  9. Kat mana ni? Alamak... cutipedia saya lemah sangat ni.

    ReplyDelete
  10. wahhh.. ke gambang water park yer..
    best2!!

    ReplyDelete
  11. Waaaa.. Gambang waterpak ni.. Dh lme x kesini. Skarang dah ade night safari.. Slamat bcuti ye

    ReplyDelete
  12. wah seronoknya..selamat berkubang ye

    ReplyDelete
  13. wahhh bestnya...selamat bercuti...

    ReplyDelete
  14. tak pernah bawa 2 abdul ke sini, zila..
    tunggu ceritanya nanti

    ReplyDelete
  15. adoiii ni memang fail, tak tau nak teka dekat mane ni

    ReplyDelete
  16. Wah bestnya kak..dah lama tak g holiday hu hu

    ReplyDelete
  17. Nampak bestnya....tak tau kat mana...huhuhuuuu...

    ReplyDelete
  18. waa bestnyer cooti-cooti...selamat bergembira...kat mana ni ek...

    ReplyDelete
  19. Tau dah.....Gambangkan....hehe terer tak okje teka...

    ReplyDelete
  20. cutipedia? da macam Wikipedia da..hehe..pandai akak create word

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang