Nuffnang saya

Followers

Saturday, October 5, 2013

Karnival Sukan SKS1BK (3)

Karnival Sukan Sekolah Kebangsaan Seksyen 1 Bandar Kinrara berlangsung selama 2 hari. Pelajar dan ibu bapa bolehjer datang samada hari sabtu 28/9 ataupun 30/9. Bermacam-macam acara diatur untuk mengisi program Karnival Sukan.. Patutlah namanya Karnival Sukan bukannya Sukan Tahunan macam zaman akak dulu-dulu.. Alahai nampak ngatkan...

Jomler kita jelajah aktiviti anak-anak akak... 
Masani kakaknya ada sukaneka jadi Azalia sorangjerler yang masuk di kandang arnabni...
Atikah dahpun masuk masa dia pergi sekolah hari sabtu... 
Dia pegang arnabtu dari mula sampia akhir macam gituler..
Tak tauler geli ataupun takut...
Bosan gamaknya sebab sorang-sorang dah tak tahu nak buat apa...
Mainan inilah paling diaorang seronok entah berapa kali mainnya.. 
walaupun kolam tak besar mana tapi budak-budakni enjoy sakan... 
Kayuh kakak kayuh... 
Tak bawak baju extra jenuh basah...
Satu bot tu dicaj RM10.. mahalkan.. 
Ini pulak di mini zoo..
Kat sinilah Atikah bergambar dengan ular seperti dalam entry sebelum ini.
Tapi tengokler dik Ya hanya berani bergambar ngan ular yang duk dalam bekasjerler... 
Mainan yang ginipun ada, basikal berbaringtu.. sori tak jelasler pulak...
Sebab dah takder masa tak sempatler nak join.... 
Memanjat dinding cam ginipun ada... 
Berpeluang bergambar ngan tweety dicaj RM1 seorang..
Ada juga rumah hantu dan gerai makanan yang bermacam-macam..
Tahniah untuk PIBG yang berjaya melaksanakan Karnival Sukan ini...

9 comments:

  1. Wah...ni mesti pibg dan guru2 bekerja keras utk pastikan semua aspek.. seronoknya anak2 bila dapat sertai aktiviti macam ni

    ReplyDelete
  2. ya ALLAH kak...seronoknye yg kat kolam ti...seyes mcm x caye je ada aktivit mcm ni kat skool..memang kreatif teacher die =)

    ReplyDelete
  3. paling best tgk acara dlm kolam tu.jrg jumpa xtvt camni kan

    ReplyDelete
  4. acara dalam kolam tu mmg best,tgkp gmabr dengan ular?aduh..binatang sy paling fobia

    ReplyDelete
  5. wow meriahnya...byk pulak tu aktiviti yg boleh budak2 join...mesti seronok....

    ReplyDelete
  6. beshnye karnival sukan kat sekolah tu...

    ReplyDelete
  7. hebat, sampai 2 hari karnival sukan sekolah ni ye

    ReplyDelete
  8. bestnya siap de kayak2 kat skolah...menarik

    ReplyDelete
  9. e'eh kak..jakun lieya tgk sbb aktivitinye menarik2 laaaa...siap ade bot, ade maskot tweety..mcm2 ade....mmg cemerlang pengurusan pibg sekolah ni kak....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang