Nuffnang saya

Followers

Tuesday, October 1, 2013

Macam Biskut

Akakni dah macam biskut kejap ada kejap tak adakan...
Semalam akak MC kerana masalah diarea (cirit birit) yang tak kritikal
Nasiblah tak teruk tapi penat sebab tak dapat tidur malam asyik berulang ke tandas..
Pagi tadi dengar berita yang kes di Kedahtu, 3 orang meninggal dunia akibat keracunan makanan... Boleh baca di sini :- Tiga-maut-keracunan-makanan ..
"Mangsa lewat mendapat rawatan kerana mereka tidak ke hospital dengan segera selepas mengalami cirit-birit dan keracunan makanan.
Bersyukurlah akak hanya mengalami masalah yang ringankan... 


Hujung minggu sudah sebenarnya padat dengan aktiviti...
2 gambar sebagai penyeri blog akak, sebab harini sangat sibuk dan padat..
Karnival Sukan sekolah Atikah...  
Majlis Harijadi rumah Nenek Fatimah Gombak... 


21 comments:

  1. semoga sentiasa sihat ye... risau juga kalau sakit... banyak kerja tertangguh

    ReplyDelete
  2. atikah menang acara apa tu, dapat medal :)

    ReplyDelete
  3. Saya pun dah jadi biskut skrg ni kak. Hedheh.

    ReplyDelete
  4. mmg memenatkan klau kena cirit birit tu...yg x than klau asik nak kuar msuk toilet...

    ReplyDelete
  5. waa siap ader tweety lagi...
    moga cepat sembuh yer...makan aper sampai ciritbirit tu...

    ReplyDelete
  6. Bru dengar pasal cirit birit tu tadi CZ...kat TV..punyalah tak baca paper hehe...
    Moga cepat sembuh yeh!

    ReplyDelete
  7. Syafakillah Zilla... macam kawan akak balik kenduri kahwin satu keluarga cirit birit... Alhamdulillah pergi klinik cepat.. :)

    ReplyDelete
  8. semoga akak sihat sepenuhnya...
    comel jer gambar2 tu.. ^_^

    ReplyDelete
  9. moga cepat2 sembuh kan zila

    ermm pasal kematian 3 org tuu memang kesian.. dah ajal kan ..
    cuma pelik .. letak racun kah !

    ReplyDelete
  10. Harap-harap sekarang dah sembuhlah...

    ReplyDelete
  11. moga akak dah sihat yer~

    comel budak berdua posing ngan tweety.

    ReplyDelete
  12. mudah2an akak cepat2 sihat ye.

    besar tweety tu... mujur anak2 nak bergambar ye kak.

    ReplyDelete
  13. ish takut plak sampai leh bawak maut kak...mujur akak okey...lieya pun baru baik cirit birit ni sbb jamuan pot luck kat opis ari jumaat tu, tak tau le mkn ape yg jadi gini....

    ReplyDelete
  14. dh baca dh kes yg mati akibat keracunan tu.. erm.. skrg ni mcm2kan..

    ReplyDelete
  15. hai tweety..
    pasal kes keracunan makanan tu..ish menakutkan..katanye berpunca dari ayam masak merah

    ReplyDelete
  16. majlis harijadi pon meriahnye...siap khemah

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang