Nuffnang saya

Followers

Wednesday, October 30, 2013

Night Safari di Bukit Gambang Safari Park 2

Edisi bergambar untuk kenangan...
Ala-ala Wordless Wednesday gitu... 
Gambar pembuka bicara... 
Bergambar di luar Simba Hall Plaza... 
Malayan House yang sangat comel rasa cam kat kampung....
Tapi tanggatu nampak kosong tak der tepek jubinker bagi cun sikit...... 
Ini dikawasan Night Jungle ada gua kelawar..
Masa kami masuktu dahler nak maghrib dengan guruh berbunyinyer...
Memang agak seram sikit .. nasibler ada ibu dan anak yang masuk sekali..
Kalau harapkan akak ngan dua orang budaktu mesti diaorang tak nak masuk...
Tapi pengalaman menarik walaupun guatu kecikje.....
Kalau pergi waktu malam lagi bestler kot... 
Dah habis ronda semua bosannyer nak menunggu pertunjukan bermula..
Tapi dah beli tiket mahal-mahal kalau tak tengok pertunjukan rugi pulakkan... 
Sementara menunggu pertunjukan bermula layan facebook dulu... 
Dua orang budakni teruja tengok pertunjukan walaupun pada kita biasa-biasajer... 
Bergambar dengan pelakon 'The Lost of Jungle'
Walaupun tak nampak singganyer dalam gambar nak juga bergambar di sini... 
PETA NIGHT SAFARI untuk rujukan... 

Boleh baca NIGHT SAFARI BUKIT GAMBANG SAFARI PARK entri akak sebelum ini... Kalau tak pernah sampai sini mesti pergi sebab haiwan yang ada di sini memang nampak istimewa... Pertunjukanpun boleh tahan anak-anak memang sukakannya... Orang Kuantan kalau tak pergi memang rugi...  

20 comments:

  1. sonoknya jalan2 dgn anak2..happy family,blogwalking..jemput ke blog saya dan bertukar2 link..;)

    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. nampak memang best..harus pegi ni kalo leh jejak kaki ke sini..

    ReplyDelete
  3. balas kunjung ke sini,

    seronok nye dpt jenjalan ngn family. sy pon tak sabar nak jalan jalan bawak baby ni.:D

    ReplyDelete
  4. Assalam
    Tak penh singgah sini lg tp lalu je he hee
    Best nmpknya kan
    Blh singgah bila g Pahang nanti

    ReplyDelete
  5. waa bestnyer...tak sabo lak saya nak kesini...

    ReplyDelete
  6. nampak macam best aje..xpenah sampai pon sana..bila mikail da besar nnt boleh la bwak dtg sini jgk..hihi

    ReplyDelete
  7. oh ada night safari jugak ye, ingatkan kat zoo taiping je

    ReplyDelete
  8. bestnya kak
    hari tu dtg sana tak masuk sini iskk rugi rasanya.

    ReplyDelete
  9. Hello Che Cho Zila, this coming to you from Canada. I love the pics here, and very well taken too.
    You have very pretty daughters, can see they enjoy posing too.
    Bila saya balek kampong one of these days will check out this place. Looks fun.
    You have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    ReplyDelete
  10. wow seriously best
    tgu cuti nk plan ke sini :D

    ReplyDelete
  11. Alahai...memang berkenanlah..saya nak ajak suami ke sini cuti nanti....naim mesti seronok sangat nanti

    ReplyDelete
  12. Bestnya akak dah pegi BGRC ye..teruja lak sy dgr dan tgk gmbr2 ni semua..mmg teringin nak pegi sana..tp rasanya thn ni beku dlu holiday..InsyaAllah nx yr holiday :)

    ReplyDelete
  13. kami dok plan gak nk terjah tp x kesampaian lagi..
    nmpk menarik jugak :)

    ReplyDelete
  14. Bestnya dah lama tingin nak bwk budak2 pergi holiday kesana

    ReplyDelete
  15. Salam akakkkk..sorry intan lama x bw…akak sihat? wah bestnya g jenjalan…

    ReplyDelete
  16. syioknyer alin tak pernah sampai lagi..teringin nak pergi..anak2 sure yg plg happy kan..

    ReplyDelete
  17. selalu lalu area ni tapi xjadi2 nk singgah....huhuhu......nmpk mcm best.

    ReplyDelete
  18. wah semua bergambar ala2 model gitu hehehe

    ReplyDelete
  19. luas kawasan dia ek kak...nampak bersih je..

    ReplyDelete
  20. amboi sakan possing.. tuannya mana.. tuan tanahnya.. hahahahaha

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang