Nuffnang saya

Followers

Wednesday, April 16, 2014

Wordless Wednesday ~ Putrajaya

Jom tengok gambar tiga bersepupu...
Gambar selepas balik dari Pusat Sains Negara minggu sudah...
Aksi apakah ini.. 
Nak singgah depan masjid yang happeningtu memang takler .. 
Hanya bergambar dari sini jer..
Banyak tempat menarik di Putrajayani tapi tak sempat terokapun...
Dik Ya dengan beg barunyer...
Senyum takut-takut...
Dua orang budaktu menyakat... 

Sekian cerita di hari rabu... 

21 comments:

  1. 'senyum takut sangat' yang gambar bawah sekali tu

    ReplyDelete
  2. Cantik cardigan dik ya..mcm2 posing haaa..hehehe

    ReplyDelete
  3. gamba last paling rare tu...kikiiki

    ReplyDelete
  4. akak cho, sihat?bile datang ni? x bgtau pun, tringin sebenarnye nak jumpe kak cho... kalo mai lagi bgtau ek...

    ReplyDelete
  5. dlm gmbr last tuh, yg dua org kt dpn bukan main lagi excited nmpk kamera yerk...yg kt blkg tu mainten takut2 nk senyum.. hahahaha

    ReplyDelete
  6. haha... comel2 gaya budak2 ni..pandai depa...:)

    ReplyDelete
  7. Tak payah pergi jauh2. Pergi dekat2 jer pun dah happy. Janji kita spend time dengan berkualiti bersama kan kak.

    ReplyDelete
  8. Gambar Dik Ya yg last tu memeng cuak betul.

    ReplyDelete
  9. lawak dorang nih..
    zee pon suka kak jenjalan putrajaya..
    dekat pon dekat..

    ReplyDelete
  10. comeynya sepupu dorg yg lelaki tu
    pandai beraksi dpn kamera ;)

    ReplyDelete
  11. Gambar pertama tu suka tengok gelagat sepupu lelaki Dik Ya dan Atikah. Aksi spontan tiru siapalah tu ek? Macam biasa tengok aje :) Putrajaya banyak tempat menarik sebenarnya. Saya tau pun sebab HD yang beritahu. Hahaha.

    ReplyDelete
  12. seronok berjalan yerk.. semua muka happy jerk..

    ReplyDelete
  13. sonok tengok anak2 ceria camtuh kan~
    kita pon tumpang happy~

    ReplyDelete
  14. hahahaha last pic tu kelakar lah

    ReplyDelete
  15. memang ada simpan hasrat nak meronda kat Putrajaya ni. tapi ntah bila dapat peluang lagi ke ke KL sekeluarga.

    asyik kita je turun KL sengsorang . tu pun sebab hal kerja.

    ReplyDelete
  16. hahahaha suka nya buat muka.hehehe

    ReplyDelete
  17. mcm2 gelagat dok ada kan.seronok lettew dpt berjimba ke putrajaya .hihi

    ReplyDelete
  18. Aksi dik ya siap angkat kaki letak kt pagar tu lawak je. Oo.. ni la beg baru yg dia guna bawak gi skolah utk letak bekal tu kan.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang