Nuffnang saya

Followers

Monday, April 21, 2014

Tarikh hari ini istimewa

21hb April adalah tarikh istimewa untuk akak...
Harini adalah hari ulang tahun perkahwinan kami...
Terima kasih Allah kerana memanjangkan jodoh kami...
Moga Allah akan terus memaberikan perlindungan atas ikatan ini...
Semoga kita mampu untuk mendidik anak-anak kita menjadi insan berguna...
Maaflah tidak pandai untuk meluahkan kata seindah bicara kawan-kawan semua...
Namun untuk hari yang istimewa ini akak juga punya harapan yang sama macam pasangan yang lain...
Kenapa gambarni yang keluar...
Disinilah jodoh kami dipertemukan...
Ekspedisi untuk menawan Puncak Gunung Kerinchi, Indonesia...
Dalam gambarni ada akak dan suami....
Kenangan berbelas tahun yang sudah...
Namun tetap indah untuk dikenang sampai bila-bila....

Harini akak akan cuba meronda-ronda ke blog kawan-kawan...
Hari jumaat lepas tak sempat nak buat...

29 comments:

  1. happy anniversary!!

    lama dah tak manjat gunung kan..?

    ReplyDelete
  2. Happy anni kak ila..moga kekal hingga ke jannah..heheh

    ReplyDelete
  3. happy anniversary kak!
    moga bahagia selamanya....

    ReplyDelete
  4. Masa mendaki waktu itu sambil mata menjeling. Semangat sampai puncak lalu terjalin ikatan kasih - alhamdulillah indah utk dikenang.

    Happy anniversary dari kakak!

    ReplyDelete
  5. wahhh kenangan mengusik jiwa ye kak cho... kemain cun kak cho... vogue gitew

    ReplyDelete
  6. wah...cinta berjmpa sms hiking eh..slmt anniV akak:)

    ReplyDelete
  7. Happy Anniversary kak, semoga jodoh dipanjangkan ye :)

    ReplyDelete
  8. jauh jumpa nya.. ;) apa2 pun smga hubungan perkahwinan ni berpanjangan hingga akhir hayat...

    ReplyDelete
  9. Happy Anniversary kak~
    semoga perkahwinan akak kekal sampai ke syurga.. Amin~

    mengulit kenangan betol gambar2 lama nih kan~ heehehe

    ReplyDelete
  10. Wawawa.... Cinta bertemu di Gunung Kerinchi ni kak..hehehhee

    Dalam pada nak menawan gunung jadi menawan hati pulak hew hew hew!!

    Hepy anniversary kak!! Semoga kekal until Jannah!!

    ReplyDelete
  11. TAHNIAH..moga kekal bahagia hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH..moga kekal bahagia hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  13. Happy anniversary. Mount kerinchi kat indonesia rupanya. Ingatkan kat kmpung kerinchi pantai dalam.

    ReplyDelete
  14. sweet memory tu
    alhamdulillah, happy annivesary :)

    ReplyDelete
  15. HEPI ANNIBERSERI KAK ....
    WAH HEBAT BETUI SAMPAI KE INDON AKAK PI HIKING .... CAYA LAH !!

    ReplyDelete
  16. selamat hari ulangtahun buat Cho Zila..
    Moga bahagia hingga ke akhir hayat dan moga dianugerahkan kesihatan yang dalam menjalani kehidupan seharian.

    ReplyDelete
  17. Selamat ulangtahun kak Zila..Alhamdulillah cepat betul masa berlalu kan..JM cari jugk gambar akan yg mana satu..perempaun 2 org je dalam tu..akak pakai baju putih ek..In Sha Allah semoga perkahwinan akak kekal hingga je Jannah Aminnn

    ReplyDelete
  18. Kenangan sungguh indah..semoga kekal sampai ke Jannah.

    ReplyDelete
  19. tahniah, moga kekal bahagia bersama keluarga hingga hujung nyawa yer .. in SHaa Allah

    ReplyDelete
  20. selamat ulangtahun cho.smga kebahagiaan sekrang kekal hingga syurga.aamiin :)

    ReplyDelete
  21. Tahniah, happy anniversary ya Cho! Semoga berkekalan selagi hayat dikandung badan. Ini annie yang ke berapa yek? Jap, jap... tahun ke-12 ke?

    Rasa cam leh detect Cho yang mana satu tapi part husband tu tak taulah yang mana... nebemain!



    ReplyDelete
  22. hb nberseri seri akk ngan hubby
    smoga kalian diberkati olehNYA dan mendpt keberkatan di dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  23. wah jatuh cinta dikaki gunung igttew... selamat hari ulang tahun perkahwinan utk kak zila dan hubby..semoga loving loving kapel sokmo...

    ReplyDelete
  24. Selamat Ulangtahun perkahwinan CZ...moga kekal bahagia hingga ke syurga...
    Haruslah tak boleh lupa kalau cenggitu punya nostalgia hehe....apa kata panjat sekali lagi sekarang ni hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang