Nuffnang saya

Followers

Thursday, April 3, 2014

Spontaneous Thursday

Terima kasih atas komen kawan-kawan pasal kucing Tuah akak di episod sebelum ini...
Akakpun tak perasan macam ada muka kucing di badan Tuah...
Itulah pasal bertuah sangatkan... 
Tapi Tuahni memang tak menyusahkan kira kucing yang baiklah... 
Hari Khamis tapi tak seronok sangat sebab sabtu ada kursus di Ibu Pejabat...
Jiwa kacau tapi tetap nak masukkan entri baru hari ini...
 Dua beradik yang saling sayang menyayang....
 Orang lain nak makan pizza tapi Dik Ya nak makan Subway pulak...
 Adengan dik Ya balik kampung... suka sangat memanjat...
Panjatlah dik Ya.. jatuh bangunlah sendiri....
Akak memang tak larang anak-anak nak melasak...
Kenal tak dengan blogger ini??
Travel My Way.... akak memang selalu singgah blog dia...
Yang bestnyer diapun ada juga datang ke blog akak...
Kisah blog dia dah masuk majalah HARMONI...
Panjang jugalah artikel untuk blogger kenalan kitani... cayalah...
Jom melawat blog yang menarik ini .... TIMETRAVELAFIF

31 comments:

  1. pandai pulak dia memanjat yer..
    selalu budak pompuan x pandai sgt bab2 memanjat.. kalo lelaki lain sket.. hehehe

    ReplyDelete
  2. tinggi jgk dik ya panjat tuh kak, boleh tahan yek... si kakak pemalu adik melasak skit baru syok... cantik umah akak kt kampung, luas betui....

    nnti nk jnguk gk lah blogger tuh, dana suke bile kite berkunjung n kunjungan di bls semula....

    ReplyDelete
  3. huihhh kemain tinggi panjatnya..hebat jugak ni macam tuah hihihi..

    ReplyDelete
  4. amboi dik ya..tinggi tu panjat..umah sini takde tiang seri yek??hhehe

    ReplyDelete
  5. uihh.. tingginya panjat tu.. lasak pun lasak pompuan leh handle lagi kan.. hehehe.

    ReplyDelete
  6. teringat kecik2 dulu..selalu wat cam dik ya gak hehhee

    ReplyDelete
  7. Tok za tk arah ke kak? Huhuhu sampai pucuk dipanjat nya......

    ReplyDelete
  8. ha dulu pun kita2 pun suka panjat gak time umur mcm diorg tu betul tak ekekeke

    ReplyDelete
  9. Amboi..ni besar leh jd ahli bomba Dik Ya ni...dah praktis turun naik tiang ni...hehehehe...

    ReplyDelete
  10. Kak...bawak dik ya gi wall climbing kat putrajaya tu ☺

    ReplyDelete
  11. dik ya ni selalu lain dari yg lain kan kak heheeheh...takpe la yg penting die makan ape yg die nak...pandai die makan subway tuh....

    kak, kalo ade tiang gitu mmg dah jangka aksi mcm tu ehehehehe..makin hebat laa skil panjat tiang budak2 ni nanti heheeheheh

    ReplyDelete
  12. boleh geng dengan acik dik ya ni..
    psstt: pasni kita g panjat pokok rambutan dengan langsat pulak ek.. ekekeke..

    ReplyDelete
  13. Esok dah jadi anak dara berhentinya melasak tu hehe......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blogger TT tu.....dah kenal pun ....dia menang award blogger kategori Travelkan CZ...

      Delete
  14. Dikya ni mesti suka tgk cerita yg ada aksi fireman turun guna tiang ni. Hehhe..

    Time traveller ni mmg dah lama follow. mmg best pengalaman dia.

    ReplyDelete
  15. amboi...seronoknya mereka..happy je berdua...

    ReplyDelete
  16. Jm pun kenal blogger ni ahaksss cuma x beli lg majalah tu

    ReplyDelete
  17. boleh belajar tarian tiang ni ...

    ReplyDelete
  18. tingginya dia panjat, tanjat gegurl :)
    oo afif ni ada datang blog akak baru2 ni..best jugak baca blog dia selain dari blog et :)

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  20. Teringat masa kecik2 kalo balik kg.
    mmg akan buat macam adik lah .

    ReplyDelete
  21. bertabahlah dpat anak2 yang aktif mcm ni sebab theyall mmg pintar & cerdas kan

    ReplyDelete
  22. panjat dik ya.panjat.hihi
    tak pernah singgah.
    boleh la singgah lepas ni.

    ReplyDelete
  23. Kelas Dik Ya memanjat. Kalau saya memang dah terjerit terpekik suruh turun. Bersih aje rumah mak Cho ni. Rumah mak saya entah apa jadinya kat kampung tu dah lama kena tinggal. Kesian pulak teringatkan rumah terbiar nih.

    Tak pernah lagi ke blog ni. Teringin juga membaca. Panjang? Saya tak heran punya :)

    ReplyDelete
  24. Suka memnjat tak padan dengan perempuan.. tapi bagus jugak biasa nyer nanti besar mesti bawa diri huhuuu :D

    Harap2 Blogger Afif tu kembali la menulis.. nampak mcm dah mals jer dia tu nk menulis huhuuu

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang