Nuffnang saya

Followers

Thursday, April 10, 2014

Hujung minggu kami

Kisah hari ahad lepas...
Kami ke tempat yang sesuai untuk anak-anak...
Singgah blog DR SINGA akak pujuk suami pulak untuk ke sini...
Belum tau lagikan kat manani???
Dah boleh agak kami kemana!!!!
Pastilah kami ke sini ...
Pusat Sains Negara, Bukit Kiara...
Tujuannyer nak masuk pameran Science of Fear....
Harini tengok gambar esok baru kita cerita ceriti...

KESIMPULAN :::: Budak tiga orangni kata best nak pergi lagi...
Jadi kalau hujung minggu belum ada rancangan apa-apa...
Jomlah kita ke PUSAT SAINS NEGARA....

21 comments:

  1. laaaa..
    kau nih....


    cepat cerita!!

    ReplyDelete
  2. bestnya akak pegi..

    masuk free kan??
    last week ada dapat promotion ni siap voucher pizza lagi..

    ReplyDelete
  3. tadika amir pun tahun ni nak pg pusat sains.. amir baru jer pg ikut rombongan ayah.. best katanya...

    ReplyDelete
  4. Seronok budak2 bila ke Pusat Sains Negara ni kan kak?... belum berkesempatan ke sana...

    ReplyDelete
  5. oo pusat sains negara..
    best la anak2 akak pergi sini..
    timba pengetahuan ye..

    ReplyDelete
  6. teringin nak bawak anak2 ke sini...

    *kak zila, org nak bgtau, kalo balik kg nanti, kalo nak try mi hailam, pegi la pukul 5 dari bota.... takde la lama nak menunggu mi nya.... pastu gi ari sabtu..baru la berbaloi... pas makan mi hailam..akak lajak le ke Pekan Parit... ada pekan sari setiap petang sabtu..... kat tapak pekan isnin... banyak jual makanan .semua nampak sedap2...!!! tak jauh la, kak , kalo nak ke parit, ikut bota kanan tu..dalam 15 minit je :-)

    ReplyDelete
  7. Anak akak pun dapat voucher ke Pusat Sains Negara ni Zila.. tak tau bila nak pergi ni..

    ReplyDelete
  8. Blm kesempatan lg nak ke sini wlpn dekat...

    ReplyDelete
  9. saya pun teringin nak pi.tunggu anak no 2 besaq sikit..bawak budak kecik letih dok kena ligan dia ja.heheh

    ReplyDelete
  10. lamaaaaa dulu pegi sana. tggu anak besa sket boleh la pegi nanti kak cho..

    ReplyDelete
  11. best pi sini..byk xtvt utk anak2 bleh dibuat :)

    ReplyDelete
  12. anak buah dah sampai , rombongan sekolah . mak usunya x sampai lagi ... adeh .

    ReplyDelete
  13. Tgh best eh pameran skrg.. ari tu en suami ajak pi, tp tak jadi... next2 weekend boleh la terjah.. :-)

    ReplyDelete
  14. dekat je pusat sains negara ngn opis zura, tp tk pernah pergi pun... hihihhi

    ReplyDelete
  15. mcm best je pameran scince of fear tu..citer la nanti.

    ReplyDelete
  16. penah pegi ari tu ... besh jg tp penat sbb besar sgt byk xtvt boleh buat

    ReplyDelete
  17. Tengok gambar pertama dah tau dah kat mana :) Kenapa tak bagi GA, dapat saya merasa menang GA daripada Cho. Keh3x.

    Best sebenarnya PSN ni. Banyak boleh explore. Saya pun baru tahu bila baca blog orang. Terus ajak Hubby dan anak-anak pergi. Tapikan yang saya tak boleh lupa, tangga bulat nak turun ke bawah tu.... saya tak lepas sebab pakai kasut tumit tinggi. Terjerit terpekik kat Hubby suruh ambil anak-anak dengan kadar segera. Kalau tidak memang jatuh macam nangka busuk nanti!

    ReplyDelete
  18. memang seronok,
    teringin jugak nak pi :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang