Nuffnang saya

Followers

Friday, April 4, 2014

Holiday Programme @ CRUMBS Kinrara

Inilah kisahnya sehari di Holiday Programme @ CRUMBS Kinrara..
Sebenarnya terjumpa pasal program cuti sekolahtu masa tercari-cari restoran untuk buat majlis harijadi...
Bukan majlislah tapi macam nak jamu makan saudara terdekatjer..
Tapi suami kata tak payahlah sebab tahunni memang tahun mencabar..
Bukan sahaja kepada tanah air Malaysia tercinta tapi keluarga kami juga...

Sebab cari Restoran sekitar Bandar Kinrara maka terjumpa Crumbs Kinrara..
Paling best akak memang mencari aktiviti untuk anak-anak masa cuti sekolah...
Macam menarikkan... jadi akakpun telefonlah...
Kami pilih program 26 March sebab macam menarikjer...
Crumbstu Restoran sebenarnya tapi ada satu sudut untuk program kanak-kanak...
Muka gembira lepas selesai kelas...
Muridnya 4 orangjer...
Comeljer anak-anakni ...
Kreatif dan berseni juga kalau diberikan bimbingan...
Masing-masing berusaha dengan gigih untuk menonjolkan bakat...
Kedainyapun cantikkan sesuai untuk kanak-kanak...
Dik Ya kena bercakap tentang buku yang dia buat...
Bagus tau sebab cikgu dia memang sangat pandai buat anak kita bercakap...
Ini buku Atikah...
Senangjer nak buat tapi kitani yang tak ada masa nak buat...
Akak memang ada hajat nak buat tapi tuler macam sangat sibuk...
Kita hantarjer ke kelas lagi mudahkan....

Boleh tengok gambar aktiviti cuti sekolah di FACEBOOK CRUMBS
Sekianlah cerita kami di CRUMBS Kinrara...

23 comments:

  1. menarik gak
    at least terisi masa senggang cuti sekolah anak kita kan..

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat Kak..
    wah! sronok juga bila buat aktiviti2 mcm ni..anak2 lah plg seronok..;)

    ReplyDelete
  3. nampak menarik jugak ni kak..
    berapa bayaranya tuh??
    senang2 kan boleh la antar bebudak ni..

    ReplyDelete
  4. cam best je ..sambil isi masa terluang leh belajar kan..

    ReplyDelete
  5. wahh beznya..msti bdk2 ska kan..

    ReplyDelete
  6. menarik ni, dpt kak adik. mau dier duk situ berminggu2 hehehe

    ReplyDelete
  7. menariknyeeee.
    betolkan kak~ kelemahan kita adalah masa. huhuhu.

    ReplyDelete
  8. Pengisian cuti yg terbaik dan menggembirakan pastinya..

    ReplyDelete
  9. kalau ada masa, kita boleh buat sendiri dengan anak-anak..mesti diorang seronok..hehe

    ReplyDelete
  10. konsep yang santai buat anak2.. menarik.. ;)

    ReplyDelete
  11. konsep yang santai buat anak2.. menarik.. ;)

    ReplyDelete
  12. Seronok anak2 ada xtvt cuti sekolah kan zila

    ReplyDelete
  13. bestnye.. boleh asah bakat.. jom follow blog ana... http://jantungk.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. konsepnya santai kan.
    tak ramai yg tahu kot.
    menarik

    ReplyDelete
  15. bagus gk erk wat aktiviti gini..tkde la cuti sekolah asek ngadap gadjet jer... blh bergaul ngn kawan2 baru

    ReplyDelete
  16. menarik..bole la daftarkn uyk kyra nx school holiday..brp yuran ni?

    ReplyDelete
  17. Cho, tak share pulak berapa yurannya... Seronok kalau anak-anak dapat menyertai aktiviti begini. Daripada duduk rumah aje dok depan komputer, eloklah mereka keluar rumah.

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum semua,

    Saya Liyana dari Crumbs Kinrara. Just nak sampaikan yang kami sudah mula terima registration untuk September Holiday Programme, dari 16th - 18th Sept 2014.

    Lunch and Tea disediakan, jugak FREE frozen yogurt setiap hari :)

    Activities semua berunsur kreativiti dan komunikasi, sgt2 lah fun dan memuaskan.

    Untuk sebarang pertanyaan, whatsapp saya Liyana di 018-9684050.

    Terima kasih!

    ReplyDelete
  19. Assalam,

    saya Cik Liyana dari Crumbs Bandar Kinrara. Ingin memaklumkan bahawa kami akan mengadakan program cuti sekolah pada 17hb & 18hb Sept 2014 yang akan datang ini.

    Sila lihat di lampiran flyer untuk program ini.

    Makanan tengah hari akan disediakan beserta yogurt PERCUMA :)

    RM90 untuk satu hari. Promosi RM150 untuk 2 hari. 10pg - 4ptg.

    Sila hubungi saya di talian 018-968 4050 untuk pertanyaan lanjut. Tarikh akhir untuk pendaftaran adalah 12hb Sept 2014.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang