Nuffnang saya

Followers

Wednesday, April 9, 2014

Suka Resipi kalau begini

Terima kasih atas komen dari entri sebelum ini..
Mesin jahit rumah mak akaktu memang masih baik lagi..
Malah masih digunakan lagi hingga hari ini ...
Cuma tak kerja keras macam dulu-dululer...
Sebenarnya mak akak dah hantar kedai tak pakai yang kakitu...
Semuanya pun automatik sekarangni bukan manual lagi..
'Body'pun dah tukar baru tu sebab berseri-seri lagi...

Entri kedua untuk hari rabu tak perlu cerita panjang lebar...
Jumpa ni masa merujuk ke Mr Google...
Nampak menarikjer, dalam satu gambar dah menggambarkan semuanya...
Jadi kepada adik Cho Zila yang di Ipoh silalah buat kalau kakakmu ini ke sana nanti...
Senang bebenorkan pejam matapun boleh buat!!!!
Lagi senang ni resipi orang dietni...
Banyak resipi untuk pencinta diet DA di dalam blog dia ..
Jom Intai blog FIEZA.NET/DIET macam-macam ada...
Macam-macam cara nak bagi menu diet atkins nampak menarik...
Akak syiok tengokjer, tidaklah ikut diet atkinsni..
Teringin tapi tau tak mampu...

21 comments:

  1. kalau malas resepi semudah ini pun takkan jadi...kekeke..

    ReplyDelete
  2. wahh! menu2 yang simple dan sihat kan Kak? :)

    ReplyDelete
  3. best resepi camgini...brownies in mug...yummm

    ReplyDelete
  4. akak bt atkin keh? dana tak sanggup buat lg kak, bertahan lah 2-3bulan gitu, sempat turun 10kg pastu terus benti... tak blh nk kawal napsu tak mkn karbo tuh hehehe...

    ReplyDelete
  5. uitt senangnya..makin menggemok la nnti semua benda senanggg nk buat ;p

    ReplyDelete
  6. mmg nampak sedap yg bwh seklai tu .... sbnrnye klu kite ni kreatif telur dadar tu leh jd mknan yg sedap kan .. mmg seswai utk diet atkins

    ReplyDelete
  7. WOW MENARIK NI KAK...lieya dari dulu nak try buat cake dlm mug tu...ade versi nutella punye tau...nampak menarik...leh try nieh...

    ReplyDelete
  8. nampak sedap..kalau dok sorang boleh la kot masak gini..'tapi kalau dengan anak,suami,baik masak nasik terus kan>??ekekeke...

    ReplyDelete
  9. wahh..
    nnti nk diet
    sy usha2 blog dia..

    ReplyDelete
  10. Pernah tgk brownie in a mug ni. Tp kalo xde microwave mcm mana?

    ReplyDelete
  11. Siapa tak suka klo simple macam ni kan.

    ReplyDelete
  12. simple n senang nk refer..tp seksa tu diet atkins.huhu

    ReplyDelete
  13. menariknya kak resepi tu..nnt nak trylah.
    diet atskin sy pernah try tp tp tp tak daya nak ngikut hehe..

    ReplyDelete
  14. Ni memang senanglah Cho. Betul tu pejam mata pun dah boleh buat (Yalah tu, yalah tu ...) Saya pun nak cubalah DA ni. Nak tengok mampu ke tidak diri ni berdiet :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang