Nuffnang saya

Followers

Monday, April 14, 2014

Sambut Hari Jadi di kampung

Harini harijadi Atikah yang 8 tahun...
Tahniah dah besarpun anak ibu tercinta...
Terima kasih atas doa kawan blog akak yang berkunjung keentri sebelum ini...
Moga Atikah dapat memahaminya nanti...

Entri ini cerita tiga minggu sudah masa akak balik kampung...
Keluarga akakni susah nak berkumpul...
Sekali dah berkumpul potongjerler kek untuk Atikah dan sepupunya Adief...
Sorang lahir bulan Mac sorang lagi bulan April...

Gembira dapat meraikan bersama dengan keluarga dikampung walaupun hanya ringkas tapi bermakna...
Masani adik akak yang di Bukit Jelutong dan yang bongsu tak dapat balik kampung...
Ada 4 orang lagi sepupu Atikah yang tak dapat hadir sama...
Dah besar-besar anak saudara akakni...
Ini semua anak adik-adik akak..
Walaupun hanya kek hati tetap gembira...
Berkumpul sekali-sekala adalah nikmat terindah...
Yang galak menyanyi lagu selamat harijadi ibu Atikahlah...
Atikah dan Adief yang diraikan...
Adief sebaya dengan Azalia...
Beli kek segerajer di Manjung...
Tak nak besar sangat sebab nanti tentu tak habis...
Nasiblah boleh tahan rasa kekni...
Cheese kek buatan dari Ummi (adik ipar akak~ tapi anak-anak panggil Ummi ikut anak-anaknya panggil)...
Terima kasih Ummi Surati yang rajin melayan...
Adieff dan namanya yang terukir di coklat....
Selamat harijadi Adieff ..
Jadi insan yang berguna dunia dan akhirat....

Atikah ... ibu cuba buat yang terbaik untuk kakak...
moga kakak menjadi insan yang berjaya...
Ingat selalu yang ibu dan ayah sentiasa sayangkan kakak...
SELAMAT HARI JADI untuk Puteri kesayangan kami
NURUL ATIKAH BINTI MOHD RAFI....

28 comments:

  1. Birthdaygirl ketepi bergambr..
    Share birthday ek..

    ReplyDelete
  2. Birthdaygirl ketepi bergambr..
    Share birthday ek..

    ReplyDelete
  3. aaamin ... semoga Atikah menjadi anak yang solihah dan berbakti pada ibu bapa .

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... memang betul bila kumpul keluarg begini usah kata kek, nasi putih dgn sayur bening dan ikan goreng pun meriah jadinya..

    Happy birithday sayang-sayang berdua..

    ReplyDelete
  5. Sanah helwah sayang. Semoga jadik annak yg solehah.

    ReplyDelete
  6. dah besar dah anak2..seronok tengok..selamat hari jadi kakak...:)

    ReplyDelete
  7. Eh, eh, hari ni tercepat pulak sampai! Maklumlah nak join-join nyanyi alam maya lagu besday untuk Atikah dan Adieff.

    Ibu Atikah yang sibuk nyanyi tu kat mana Cho sembunyinya :)

    ReplyDelete
  8. hepi besday atikah..
    moga menjadi anak yang soleh dan taat..

    sedapnya nampak kek tu kak..

    ReplyDelete
  9. Happy belated birthday Atikah.
    moga jadik anak yang solehah.

    dah besar dah atikah nih kan kak~
    sekejap jer rasa..:)

    ReplyDelete
  10. selamat ulhthun syg..

    moga mnjdi anak yg solehah

    aminn

    cntik kek =)

    ReplyDelete
  11. Buat Adieff dan Atikah..
    Moga menjadi insan yang berguna dan sihat selalu hendakNYA..

    ReplyDelete
  12. Buat Adieff dan Atikah..
    Moga menjadi insan yang berguna dan sihat selalu hendakNYA..

    ReplyDelete
  13. Happy belated bday Atikah..nampak meriah dgn sepupu2nya..eh mcm sama je kek kyra time celebrate di kindy..dah nama pun kek beli kedai..lebih kurang je..hehe :)

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir buat adieff dan atikah smga mmbsar sbgai anak yg soleh dan solehah.amaiin

    ReplyDelete
  15. happy birthday atikah :)

    cheese cake tu sangat mengancam!

    ReplyDelete
  16. Selamat Ulangtahun Kelahiran Atikah. Moga segala doa mak termakbul.

    ReplyDelete
  17. bestnya atikah dapat celebrate dgn sepupu..
    anak2 saya sering menyebut tapi nak bua macamana..
    jauh dari keluarga, maka sambut dengan mak ayah sajala

    ReplyDelete
  18. Happy belated beday Atiqah :D

    semoga jadi anak yg baik :)

    ReplyDelete
  19. Happy birthday bat atikah dan adief...
    Keep smiling :-)

    ReplyDelete
  20. Happy Birthday Atiqah & Adief..Semoga menjd anak yg soleh & solehah.Aaminn

    ReplyDelete
  21. semoga atikah n adief jd anak yg soleh n solehah... msti seronok sambut sama2 ngn sedara mara or sepupu2 sekali... lebih meriah

    ReplyDelete
  22. Selamat ulg thn atikah....Moga menjadi anak cemerlang dunia akhirat...aminn...

    ReplyDelete
  23. terliur plak tgk cheese cake tu


    p/s kalu nk dtg ke PWTC nnt, 26/4 sy ada kt sn...ari2 lain dok opis ;-)

    ReplyDelete
  24. salam CZ..

    hihi..yg ni meriah.. ada sekali yg join potong kek..
    sanah helwah buat atikah & adieff

    ReplyDelete
  25. tetiba kecur liur tgk cheese cake tuh... ok ape sambut besdey ngn kek saje, bdk2 bknnye nk mkn byk mn pun kan..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang