Nuffnang saya

Followers

Tuesday, April 15, 2014

Potong kek di Putrajaya

Pagini agak sibuk dengan urusan kerja ...
Tak sempat nak masukkan entri satupun...
Masih lagi cerita harijadi Atikah....
Ini kira sambutan kali kedua dengan sepupunya di Putrajaya...
Suami ada dua beradikjer...
Dan anak buah di Putrajaya pulak ada 3 orangjer..
Dua orang dah besar panjang habis sekolahpun...

Jom tengok gambar jerler....
Kek beli di Secret Recipe jer macam biasa Chocolate Indulgence menjadi pilihan....
Tak mahu ada lilin bagai hanya potong kek sahaja... 
Senyumlah seindah suria yang membawa cahaya... 
Kau tersenyum ku tersenyum....
ah entahler apa lirik lagutu.. 
 Inilah 3 bersepupu jer bergambar....
Sekarangni tiap-tiap minggu jumpa lagilah bertambah rapat...
 Posing mana boleh tegakjerkan... 
Bila nak potong keknyerni!!!!
 Jom potong kek...
Ada budak yang dah tak sabar nak makan kek....
Tiga orangpun dah meriah...  
 Nak cari kek kecik tapi tak tahu kedai kek di Putrajaya...
Akhirnya Secret Recipe juga menjadi pilihan... 
 Jom bergambar sama dengan nenek....
Sejak kelahiran Atikah, ibu dan ayah mertua akak tinggal dengan keluarga kami...
Jadi kalau mak mertua akak sihat dah 8 tahun dia tinggal dengan kami...
Sekarangni dia dah tinggal dengan adik ipar akak di Putrajaya.. 
Tengok kek yang besartu dah jadi besartu sahaja....
Yang ada dirumahtu taklah ramaipun tapi cepatjer habis...
Naufal bagi hadiah untuk Atikah... terima kasih... 

23 comments:

  1. mak aih...choc indulgence..terliorr..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam CZ..
    sedapnya cake..
    hihi..tersipu2 malu besday girl dirai :)

    ReplyDelete
  3. salam CZ..
    sedapnya cake..
    hihi..tersipu2 malu besday girl dirai :)

    ReplyDelete
  4. selamat ulangtahun Atiqah. Moga menjadi anak yg berjaya di dunia & akhirat... Amin

    ReplyDelete
  5. Berapa kali sambut bithday ni...


    Esok nak jemput cho zila datang rumah kita. Pagi ek, kalau tak sempat datang pagi, cho datang lah tghr sikit pun tak pe. Kita tunggu tahu..jgn cho tak datang ye..
    Datang tahu..sungguh kita menjeput ni..

    ReplyDelete
  6. Janji Secret Recipe, jalan ajelah. Bestkan cake beli kat SR ni. Sesuailah dengan harganya. Untung Atikah dapat celebrate besday 2x. Aunty ni sekali pun tak dapat tau :(

    ReplyDelete
  7. sedapnya kek..
    untung atikah dirai banyak kali..

    ReplyDelete
  8. sweetnya anak dara,sesweet kek tu...
    semoga membesar sbg anak yg solehah ya Atikah..

    ReplyDelete
  9. Kek sedap memang cepat habisnya...

    ReplyDelete
  10. saya pulak tak sabar nak tunggu minggu depan besday dak Nuha.. ;)

    ReplyDelete
  11. Sedapnya Kek Atikah ni..
    Happy birthday atikah, so sweet je dia..:)

    ReplyDelete
  12. epi belated besday Atikah..Auntie JM tergoda dgn lesung pipit mu ituewww

    ReplyDelete
  13. Assalam
    Dapnyaaa kek
    Happy belated besdayy
    Dah beso ank dara cho ni

    ReplyDelete
  14. selamat menyambut hari lahir atikah . blh pinjam lesung pipit tak ... ayu jer .

    ReplyDelete
  15. sedapnya kek..untung atikah 2x celebrate..2x dpt potong & mkn kek :)

    ReplyDelete
  16. can kek coklat indulgence mmg terbaek...sedap sgt kan kak zila... selamat hari lahir atikah...

    ReplyDelete
  17. atikah nampak sangat gembira...

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, dah besar dah dia ... Ya Allah, Kau terangilah hati anak ini dalam mendalami ilmu dunia & akhirat.. Kau jadikanlah dia anak yang solehah, yang menjaga solat dan agamanya ... Menjaga kebajikan kedua ibu bapanya ... Menjaga kebajikan mereka yang memerlukan ... Tidak sombong dan pandai menjaga diri ... Ameen ...

    ReplyDelete
  19. menceceh tgk kek SR tu kak
    suka kek indulgence tu

    ReplyDelete
  20. alala...sweet je sepupu2 ni..

    ReplyDelete
  21. saya pon suka chocolate indulgence..sedap :)
    cho, sya kedah, suami oghang kuale :) hihi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang