Nuffnang saya

Wednesday, March 7, 2012

Wordless Wednesday ~ Guangzhou 4

Suami akak kata pergi Guangzhouni paling best ialah dapat beli gadjet yang murah. Paling banyak suami akak beli ialah thumb drive, psp untuk budak-budak dua orang, mp5 yang terkini, helikopter remote control dan iphone4. Entahler dia kata murahler.. budak-budaktu paling seronok sebab ada psp sekarang.

Jomler kita tengok kota Guangzhou ini











14 comments:

  1. nmpak maju kn kt situ kak...
    somi akak gi situ kerja ke melawat2 kak?

    ReplyDelete
  2. x dpt pegi sana tgk gambar2 yg akak post nih pun dh cukup.. ekekeke.. mmg rambang la biji mata nk memilihkan kak.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Wow menarik.. kat sana.. barang pun murah2.. seronok laa anak2 yer..dpt gajet

    ReplyDelete
  4. untung tu dpt gajet2 murah gitu...
    menariks gak tempatnya :)
    ntah bila mau pegi...
    layan mata tgk kat sini pun ok :D

    ReplyDelete
  5. Best dpt byk gadget, tp kalau made in china faham2 kot kualiti mcmana. Tp harap2 yg dibeli mmg high kualiti kan. :)Teringin nk mkn angin sana. Hihi..

    ReplyDelete
  6. untung boleh tngk tempat org..luas pemandangan

    ReplyDelete
  7. bestnya,bilalah dapat pegi Guangzhou ni ,kena masuk dalam list places to visit ni..

    ReplyDelete
  8. wah...suke la anak2 dapat gajet2 baru...seronokye melawat negara org..teringin nak gi USS bawak anak2 huhu

    ReplyDelete
  9. beshnya..
    bila la dapat ke sana jugak

    ReplyDelete
  10. guangzhou murah compared to hongkong;)

    best ni dapat shopping kat sini!!!

    ReplyDelete
  11. bestnya jalan2. dapat pulak beli gadjet murah2.

    ReplyDelete
  12. busy nya tempat dia...sesak gak kan? tp klu siapa minat shopping, mmg berbaloi2...

    ReplyDelete
  13. best kan kalau dpt pg.. agak sesak jugak ek tpt dia.. sana mmg brg murah2..

    ReplyDelete
  14. pergi melancong ke sana ke kak???

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang