Nuffnang saya

Monday, March 5, 2012

Ceria di Genius Aulad

Ini adalah gambar Atikah dan Azalia semasa pergi Parents sharing day pada 25hb Februari yang lepas. Sekadar berkongsi keceriaan Genius Aulad di Bandar Kinrara ini untuk tatapan semua.
Kelas Atikah di tingkat 3 jadinya seronokler akak mengambil gambar di sini sebab tak ramai orang, selalunya kalau ditingkat 2tu segan sikit sebab di situ tempat pentadbiran malu kat cikgu-cikgu dan ibu bapa.. Atikah disudut kreatif yang mana hasil kerja budak-budak yang terbaik sahaja dilekatkan di sini. Bila ditanya pada budak dua orangni kenapa untuk diaorang tiada di situ senang sahaja dia jawab " kalau ibu hantar adik pergi kelas melukis dan mewarna di Gianttu adik pandailer ".. demand..Atikah sahaja yang nak bergambar tapi Azalia seronok berlari-lari. Bergambar di sudut story telling. Jenuh memaksa dik Ya bergambar barulah dapat itupun duduk belakang kakak dia.. Nakal tak muka dia? Cikgu diapun tidaklah cakap nakal tapi dia cakap begini "Azaliani aktif sikitkan kak?, pada akak dia memang sedikit aktif dan nakal tapi pandai mengambil hati, kalau kita marahkan dia pandai dia mengalih perhatian kita..
Kami dah nak balik, terimakasih cikgu.. bye..bye..

17 comments:

  1. Ololololo....2 beradik nie klu bergambar...mmg comel!

    ReplyDelete
  2. sweet je si kakak lagi2 ada lesung pipit..

    ReplyDelete
  3. seronoknya dorang pergi sekolah ye..

    ReplyDelete
  4. geram tgk si kakak.. lesung pipit dua belah.. ;)

    ReplyDelete
  5. dik ya berjalan dalam tido ke tu??
    hehehe

    ReplyDelete
  6. dua orang ni hantar genius aulad yea..mesti happy diaorang g sekolah kan..

    ReplyDelete
  7. Dua-dua pun boleh jagi genius. Kakak comellah auntie suka lesung pipit manis di pipi...

    ReplyDelete
  8. comel la buadak berdua ni.. genius aulat, cam best je sekolah ni

    ReplyDelete
  9. biasa dengar iklan genius Aulad ni kat radio Ikim, tentu bagus ni..

    ReplyDelete
  10. si kakak nampak mcm maturedla =)

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Tentu sonok 2A dpt sama2 skol. Kat area rmh kami takde GA.ada pun kat Kelana Jaya.jauh ler plak..klu dkt dah lama htr kyra ctu..hehe

    ReplyDelete
  13. wah saya kalau ke sini tak pernah naik sampai tingkat 3..semputttttt

    ReplyDelete
  14. comel budak dua orang ni. belajar rajin2 tau.

    ReplyDelete
  15. GA antara tadika yg bgus kan dr segi pelajaran agama islam..hrp ada tadika GA ni kt kwsn rumah baru kami nti..leh htr darwisy

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang