Nuffnang saya

Thursday, March 15, 2012

Swimming to Cinemas ~ Seefood

Hari isnin yang lepas akak sengaja mengambil cuti semata-mata nak membawa budak dua orangni tengok wayang cerita Seefood. Cuti sekolahkan kalau tak kemana-manapun kesian pulak rasanya. Sebenarnya akak ambil cutipun sebabnya hujung minggutu kami sekeluarga balik Perak jadi sambung terus cuti hari isnin idakler penat sangatkan.. Layan ajalah gambar budak dua orang ini sebelum acara tengok wayang...

Ulasan cerita ini tidak payahler gamaknya. Janji budak dua orangni sangat happy dapat tengok Seefood. Mulut Dik Ya dalam panggung macam bertih gak meletup-meletup rasa macam nak tutupjer mulut dia. Macam-macam benda nak ditanyanya.. Bangga anak Malaysia dapat menghasilkan filem yang bermutu yang boleh dibawa ke peringkat antarabangsa...

28 comments:

  1. jgn kata bebudak ni kalaut nak tngk...yg bapak(encik suami kakD) budak pun kalut nak tngk juga...

    ReplyDelete
  2. comelnya dua beradik nie :)

    ReplyDelete
  3. best x kak?kalau best leh bawak cha cha =)

    ReplyDelete
  4. bestkan bwk budak2..nti nk bwk si sofea plak..=)

    ReplyDelete
  5. lieya nak gi jugak tgk ....tapi tulaa cian plak sebab dayyan kecik lagi...kang kene tgl huhuhu.....

    sonok due badik ni dpt tgk wayang yeak....

    ReplyDelete
  6. tingin nyer nk tgk tp kalu bwk aiyan ntah camne lah jd nyer... heheehh tunggu lah kot2 kuar kt astro first kot... ke beli jelah dvd sok2...
    mule2 tak sangka tau ini cite anak melayu...tp pelik gk sbb tgk ada wau kan...
    pastu terbaca kt papaer baru tau...rasa bangga sgt...

    ReplyDelete
  7. amboi...msti seronok budak berdua ni

    ReplyDelete
  8. bestkan kak cite ni dorang ckp...sy xtgk lagi..jheehe

    ReplyDelete
  9. sy br nk tgk esok..apply coti semata2 nk bwk diorg sbb cuti skolah ni x g mane2..jd kna bwk g behibur sblm naik sekolah..yg sekolah akaknya sorang je pun..tu pun tabika..hehe

    ReplyDelete
  10. mmg enjoy tgk seefood.. kami pon tgk sabtu lepas :)

    ReplyDelete
  11. best ke seefood? kwn2 kt fb kate xbest..

    ReplyDelete
  12. lya pon dh tgk... y psti citer ni mmg best.. animasi dia sgt2 cun.. bdk2 confir, happy tgk ni

    ReplyDelete
  13. best x kak? belum ada kesempatan nak tgk..

    ReplyDelete
  14. tak tengok lagi tapi ramai yg bagi testimoni citer ni memang best!!..

    ReplyDelete
  15. comel je 2 beradik ni bergambar :-)

    ReplyDelete
  16. macam best je movie ni..nak tengok gak la

    ReplyDelete
  17. best ye citenye.. tu la mcm nak bawak yang sulong tu pegi.. tapi adiknya nak tinggal kat sape plak ihihi

    ReplyDelete
  18. budak2 mesti suka tengok citer ni kan~

    ReplyDelete
  19. best ke kak..teringin plak nk bawak doters sy

    ReplyDelete
  20. munna pun nak bawak anak2 weekend ni klu takde aral melintang

    ReplyDelete
  21. nak bwk anak2 tgk jugak lah..mesti best kan.. :)

    ReplyDelete
  22. belum berkesempatana la nk g tgk cite ni..

    ReplyDelete
  23. eija pun dah bawa anak2 g tgk seefood ni minggu lepas..layan jugak la..

    ReplyDelete
  24. Ada juga dgr blogger bercerita ttg cite seefood ni.. Teringin lak nak tgk... Bestlah Cho zila anak2 dara dah besar, boleh buat kwn :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang