Nuffnang saya

Monday, March 19, 2012

Karaoke sefamili

Kejadian berkaraoke sefamili ini berlaku sebelum tengok Seefood minggu sudah. Disebabkan terlalu awal sampai ke IOI Mall padahal wayang hanya akan bermula pada pukul 1.30 tengahari. Suami akak kata tak larat nak meronda-ronda tanpa arah tujuan dan ajak pergi karaoke di Red Box depan panggung wayang.. Akak kata jomler cuba sebab akakni dah tentu tak menyanyi takkan suami akak sorangjer menyanyikan...
Ok.. ok.. budak dua orang excited nak buat percubaan. Kami pilih lagu kegemaran mereka dahulu...
Budakniler paling suka menyanyi siap cakap Ika nak nyanyi sorang tak nak ayah dia tolong.. tauler dah pandai membaca...
Adik Ya hanya akan menyanyi kalau dia rasa taujer tapi sebab tak pandai membaca... dia main hentam lirik sendiri...
Lunch kami hari itu...
Spagetini dik Ya makan hampir separuh.. yeler kakak dengan ayah sibuk menyanyi maka dia ngan ibu dia sibuk makan....
Muka marah bila suruh berposing...

20 comments:

  1. comelnya gambar last tu, hehe. saya tak pernah g karaoke, teringin nak cuba la..

    ReplyDelete
  2. besh ker karaoke?bleh lepas tensi tensi gitu=)

    ReplyDelete
  3. besh ker karaoke?bleh lepas tensi tensi gitu=)

    ReplyDelete
  4. sempoi gile la kak...suke aktiviti gini.....syok2....masing2 enjoykan...lieya penah sekali jek bawak budak2 ni gi karaoke...nanti nakulang balik laaa..tgk entry akak ni mcm menarik jek....

    ReplyDelete
  5. bestnyer aktiviti berkarok tu kak...
    heheheh gasaklah ek nk melalak gaya camne pun...

    ReplyDelete
  6. bestnye!! dh lame x karok la..ni yg buat teringin nk pegi karok ni..hehehe

    ReplyDelete
  7. amboiii.. kecik2 dh pandai karok.. semangat si kakak nyanyi..kekeke

    ReplyDelete
  8. pndainye diorg nyanyi....nnti dh besar boleh masuk AF

    ReplyDelete
  9. seronok abiskan mase bersama family kan..;)

    ReplyDelete
  10. Syoknya ativiti family mcm nie. Tak sbr nak tgu Aydin besar. Mmg nak bwk g karok mcm nie. Best!

    ReplyDelete
  11. Anak2 kakcik dah menonton Seefood pada Ahad lepas. Komen yang diaorang bagi adalah negatif (tak seronok). Tak tahulah betul ke tidak sebab kakcik tak ikut sama. Mereka pergi bersama sepupu.

    ReplyDelete
  12. wah! sonoknya.. dah lame tak berkaraoke.. ala tomei je muka dik ya..

    ReplyDelete
  13. wah! sonoknya.. dah lame tak berkaraoke.. ala tomei je muka dik ya..

    ReplyDelete
  14. comel giler budak2 ni karok...

    saya pun suka karok kat redbox tu...mkn sedap2...

    ReplyDelete
  15. ada gaya la pegang mikrofon..kecik2 dah pandai karoke

    ReplyDelete
  16. sekali sekala berhibur hilangkan tensen kan.. best jugak :-)

    ReplyDelete
  17. dh nyanyi2 , mkn2 pulok... i lioke :)

    ReplyDelete
  18. bestnya dpt santai2 dgn family mcmni :)

    comel je adik ya pegang mic ;)

    ReplyDelete
  19. Bestnya dpt karoake bsama somi dan anak2..sy xpenah lgsg pg karok..siap ada menu lunch tuh..hehe

    ReplyDelete
  20. wahhh syioknye karokkk...i likeee..nyanyi lagu pe kak..ekeke

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang