Nuffnang saya

Followers

Wednesday, March 28, 2012

Aero-Fitness Damai Utama Puchong

Semalam akak pergi ke Aero-Fitness Studio yang terletak di Taman Damai Utama untuk mendaftarkan diri menjadi ahli. Sampai di situ akak disambut oleh tuan punya studio Nurul Ain dan mencadangkan akak join grup yang tengah aerobik..

Dengan penuh semangat akak menghabiskan masa sejam untuk beraerobik di situ. Akak dapat maklumat kewujudan studio ini masa pergi beli makanan di food court BK4 dan rasanya sebelum ini pernah tengok tapi tak sempat nak ambil nombor untuk dihubungi. Sudah sekian lama akak mencari studio sebegini dan akhirnya akak berjumpa dan rasa sangat gembira sangat semalam.

Kepada yang berada di Bandar Kinrara, Puncak Jalil dan sekitarnya bolehlah datang kestudio yang dikhaskan hanya untuk wanita ini.
Ini gambar yang dikirimkan oleh Nurul Ain semasa xtvt aerobik semalam. Akaklah yang paling besar disitu... kuang.. kuang...

Aero-Fitness Studio
No 4-2, Jalan DU2,
Taman Damai Utama,
47180 Puchong
Selangor

Tel : 012-2212944

24 comments:

  1. kat shah alam dpn UiTM tu pun ada khas untuk wanita...

    best kan dapat aerobik, lama dah tak bersenam ni..

    ReplyDelete
  2. Wah semangat Zilla beraerobik,bagus2,Nurul pun lama dah x bersenam nie,kat opis ada seminggu sekali buat tp xde masalah nak ikut....

    ReplyDelete
  3. Akak, ayat last tu yg paling kelakar. Yg paling besar tu. Nnt saya yakin akak akan jadi kecik.

    ReplyDelete
  4. wah
    beshn ni kak dapat beraerobik ni..

    ReplyDelete
  5. Taman kakak dulu ada buat tapi sekarang dah berhenti bila semakin kurang yg join...

    ReplyDelete
  6. Bestnya kak..
    Selamat ber'aerobik erk.. ;)

    ReplyDelete
  7. kalau dah 2..3.. kali dah syok kan..

    ReplyDelete
  8. heheheh sungguh bersemangat akak yek... pasni msti dh slim

    ReplyDelete
  9. wah best ni sbb hanya untuk wanita..klu le dekat :(

    ReplyDelete
  10. best tu tengok akak aerobik....

    ReplyDelete
  11. dah lama tak aerobik mcm ni....

    ReplyDelete
  12. kalau la dapat join..best ni..

    ReplyDelete
  13. Seronoknyaa dpt join aerobik cam nie.. tak per esok2 nanti akan kurus dan cun plak.. :)

    ReplyDelete
  14. wow...best nye akak...semoga dpt ape yg diidamkan..tp x rugi join tau..kat sni kalo ade..sy pn join gak...

    ReplyDelete
  15. hye kak..

    laMa tak jenguK blog akak..

    kaK, sat g yang paling besor dalam gambo tu jadi paling kurUs la lepas nih hehehehe

    ReplyDelete
  16. As salam kak,

    Seronoknye beraerobik... Lama dah tak aerobik ni... takde geng...huhuuu...

    Kat Peru ni orgnya mcm org di Msia jugak... Ade yg kurus, xl, xxl, xxxl pun ade...hehehe... Matsalleh ni tinggi2 & besar2 :)

    ReplyDelete
  17. saya dah lama cari fitness studio khas utk perempuan mcm ni.saya tggl kat puchong...dekat jugak dgn rumah saya.thanks for sharing

    ReplyDelete
  18. wow..seronoknye kan..sesekali beriadah mcm ni..takpe kak..slow slow..yg penting disiplin..ewahhh (saya ckp utk diri sendiri juge) :P

    ReplyDelete
  19. selamat beraerobik ye. peluh kesat, peluh kesat. ngeee...

    ReplyDelete
  20. ala kak...akak beso pn da ade anak..lenla kalau beso xde anak mmg trase huhuh

    ReplyDelete
  21. Sy try call no ni tp x dpt pun.....mcmane nak contact ye...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang