Nuffnang saya

Followers

Tuesday, March 27, 2012

The Lorax @ MBO Subang Parade

Hari rabu yang lepas akak ambil cuti separuh hari dan tempat yang ditujui ialah Subang Parade. Memang dah lama sesangat rasanya tidak ke sini padahal dulu inilah tempat idaman kalbu masa akak tinggal di Subang Jaya. Tanpa dirancang ternampakkan MBOni, baru tahu Subang Parade dah ada balik panggung wayang. Jadinya dapatlah tengok cerita The Lorax hari itu..

Akak keluarkan cerita ini dulu ok sebelum kisah masa birthday Marcella, sebab nak ikut turutan cerita....
Aksi Dik Ya didepan poster The Lorax
Dua orang budak ambil gambar pulak...
Atikah dengan Azalia di depan poster The Lorax yang lain pulak.
Aksi Azalia yang terakam...
Aksi Atikah pula...

Sementara tunggu waktu tayangan kita makan dulu....


Dua orang budak comot bergambar kononnyer nak nampak sign MBO....
Dua orang budak comot sebabnya diaorang pilih sendiri baju, akakkan kerja pagitu, so ayah dia suruh pilih sendiri... dapatlah baju pakai kat rumah jalan kat Subang Parade lak, kalau jalan kat Giant Kinrara okler lagi. Tapi kalau budak2tu rasanya comel ajerkan....

26 comments:

  1. best x kak cite ni?oooh org org laki memang camtu kan?hubby sy pun camtu..kalau bawak anak keluar tanpa kita memang jawabnya pakai baju rumah yg comot2 tu jelaa....hehhe

    ReplyDelete
  2. teringat akk ank2 yg merengek nak g tgk wyg..weekend lps blk kg jg ada hal nak settle down..minggu ni kot klu b.boss x cbuk ..best ke cite tuh?? comel je bdk tuh kan..

    ReplyDelete
  3. kak review sikit citer ni..best tak? mcm nak bawa sarah and ashraf juga tgk lorax

    ReplyDelete
  4. amboi due badek tomey nie, kemain lagi posing sakan....he he he..pandai jek buat gaye yeak ...

    lieya nak gi bawak mia mija tgk mirror mirror tu kak...tapi tu laaa tgh pikir camne ngan dayyan...nampaknye kene buat moms & gurls outing jek laa gamaknyer kikiki

    ReplyDelete
  5. memang comel..pakai baju apa pun tetap comel

    ReplyDelete
  6. comel aje keduanya.. pandai berposing dan bergaya..

    ReplyDelete
  7. best x citer ni? kalau best sy pon nk belanja risya tgk citer nih ms besday dia nnt :)

    ReplyDelete
  8. kemaen dua badik ni..seronok sakan ngk wayang ye..heheh besh tak kak cite Lorax ni???watla review sikit :)

    ReplyDelete
  9. sweetnye 2 badik nih~ okeh jer baju dorang.. janji selesa kan~

    ReplyDelete
  10. haaa3x... ok la baju atikah dengan bajuazalia tu... pandai diorang pilih untuk keselesaan diorang....

    ReplyDelete
  11. filem sebelum ni Despicable me, dari penerbit yg same, mesti best cite lorax ni... nak tgk laa...tapi tunggu kuar CD le...

    ReplyDelete
  12. CERITA NAMPAK MACAM BEST PROMO DIA TU..BEST TAK ?

    ReplyDelete
  13. bestnya..mesti mereka suka

    tak pernah tau bawa anak2 masuk panggung, dapat masuk tak tahulah macamana huk..huk

    ReplyDelete
  14. anak2 alin sibuk nak tengok jugak..mesti syokkan.

    ReplyDelete
  15. Kakcik selalu pakai pakaian yang dipakai di rumah untuk keluar jenjalan. :)

    ReplyDelete
  16. best ke citer tu? lagi satu..dua beradik tu selalu gaduh tak? anak dee hmm...kerap sesangat..

    ReplyDelete
  17. ada tgk preview citer ni.. nmpak animasi dia cun sgt2 kan...

    suka tgk pic last..mesra sgt2 2 beradik ni

    ReplyDelete
  18. tak tengok pun citer ni...
    huhuhuh..
    best tak..
    akrabnyer budak 2 orang ni...

    ReplyDelete
  19. pandai posing dua budak kecik ni..

    ReplyDelete
  20. bila tgok atikah & azalia, teringat kat anak2 su. nnti dh besar, msti diorg mcmni kan? tp mmg pandai posing ye dua2 ni cute sgt2!!!

    ReplyDelete
  21. tgk la gelagat diaorg...macm org besau da..tp happy la jadi kids..xpyh pikir menda da..

    ReplyDelete
  22. cerita The Loraxni best sebab tergelak2 tengok.. banyak lagu... adik Ya ngan Ika cakap ni lagi best dari seefood...
    dik Ya siap nyanyi sama2 dalam panggung....
    keseluruhan akak suka sesangat....

    ReplyDelete
  23. ha..cte lorax ni la yg my doter sebok2 nk tgk

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang