Nuffnang saya

Wednesday, March 7, 2012

Masalah dengan design blog

Oleh kerana semangat nak cantikkan blog, sekarang ini blog akak dah jadi macam yang dilihat sekarang. Masalahnya akak tidak boleh nak letakkan apa-apa di side bar, nampak tak mesra pengunjungkan. Untuk mengelakkan blog macam kartun sebab takder side bar akak lebarkan blog post tu.

Akak dah cuba guna template designer dan letakkan layout kat sebelah kiri macam selalu. Tapi masalahnya yang sidebar tu dah jadi kat footer. Harap akak dapat membetulkan keadaan dalam masa terdekat.

18 comments:

  1. akak takde buat backup ke? Takpe kak, nanti akak cantikkan blog ni yea...

    ReplyDelete
  2. tp mcm besh lak camni..cuma tade sidebar cam kosong je pulak..

    takpe slow2 repair.

    ReplyDelete
  3. ok jugak camni, tapi sebab dah terbiasa ada sidebar canggung sikit mula2 kan

    ReplyDelete
  4. Boleh adjust nie kak. Takdehal punye.....heheheh!

    ReplyDelete
  5. moga cepat dapat selesaikan masalah akak ni.
    mmg kalau kita nak design blog ni kurang2 amik masa 1 hari baru puas hati kan..
    eija pun bila bosan dengan design blog tukar jugak buat sndri..tunggang langgang blog dibuatnya..

    ReplyDelete
  6. ambil masa juga nak atur semula kan? sya pernah mengalaminya sedih betul rasanya masa tu

    ReplyDelete
  7. akak pakai yg dynamics template yg baru tu ker?

    ReplyDelete
  8. selamat mencuba..apa pun kena back-up yang lama

    ReplyDelete
  9. terer gak akak mengadjust..saya ni langsung failed...huhu

    ReplyDelete
  10. pelan2 cantikkan blog...jgn stress!!

    ReplyDelete
  11. Nurul pun suka nak tukar2 template nie,tp nak ambik masa juga,semoga berjaya....

    ReplyDelete
  12. buat pelan2 kak.. kami sentiasa mengikuti blog akak.. ;)

    ReplyDelete
  13. cheqna tak berani nak usik lebih2 takut hilang semuanya
    almaklumlah cheqna failed sket bab2 gini =)

    ReplyDelete
  14. X kisah kak..
    Apapun rope blog akak..
    Ina akan setia sggh sini bila ada masa..
    Insya'allah!!!
    Rupa blog mu tidak ku hiraukan..
    Aku ke sini kerana kerinduan..
    Rindukan bebelan serta ngomelan..
    Dari diri mu wahai kakak kesayangan..
    Aduh!!!
    Menjadi pantun berkerat2 aku itu..
    Hik3!!!!
    Mood kelaut sbnrnya kak.. ;p
    Ru merepek skit tu..

    ReplyDelete
  15. takpe slow & steady...
    sis guna blogger template tu ek...
    kalo nak senang tukar jer kat layout tu...
    kat situ dah ada body layout...
    and oso leh adjust witth dia...
    sap sap soi leh siap...

    ReplyDelete
  16. cuba lagi dan lagi. saya kalau dah bosan dgn editing sendiri saya tempah je dgn org. tak mahal pun RM20 je dia caj.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang