Nuffnang saya

Followers

Thursday, March 8, 2012

Dua orang budak di taman

Ini adalah xtvt hari sabtu atau ahad kalau senang, kami tiga beranak akan berada ditaman hadapan rumah kami. Selalunya kalau bawa budak dua orang ini memang tak boleh berjogginglah jawabnya. Sekejap-kejap panggil mintak tolong buaikan buaian mereka laju-laju, sekejap lagi nak mintak tolong pegangkan sebab nak memanjat.

Itu sebab akak keluar berjogging tanpa membawa mereka dan hanya selepas balik kerja. Kalau nampak muka budak dua orangtu memang tak sampai hati nak tinggalkan...

24 comments:

  1. Amboi2!!!
    Sonoknya!!!
    Main gayut2.. ;)

    ReplyDelete
  2. budak2 seronok lain macam kalau bawak g taman permainan ni hehe..rajinnya joging, qema ni bab joging paling liat huhu

    ReplyDelete
  3. budak2 mmg seronok kalo bwk main kt taman kan..;)

    ReplyDelete
  4. amboi3..suke diorg ea dok kat taman

    ReplyDelete
  5. Hahaha! Riang betul2 bdk2 comel nie.

    ReplyDelete
  6. budak2 dapat lepas bebas kat padang mmg seronok sgtlah kan..
    amira pun pantang nampak playground.. mulalah minta nak main... tp sib baik dia tak buat perangai kalau tak singgah...

    ReplyDelete
  7. jadi le cho...sambil kejo demer tu..dpt juga bakor kelori..drpd teman ni ngadap pc je!

    ReplyDelete
  8. bdk2 mmg suka kalo dpt bmain kat taman ni..

    ReplyDelete
  9. Budak2,....2 tempat yg depa mmg happy....play ground and water park....heheh

    ReplyDelete
  10. maknya buat senaman setempat jelah sambil2 tengok anak2 bermain hihihih

    ReplyDelete
  11. Seronoknya budak2 tu main taman,sempat juga Chao jogging pas blk keja.....

    ReplyDelete
  12. budak2 mmg suka kan.. dah lama x byk ellesya p PG skrg ni ujan ja

    ReplyDelete
  13. Dah lama tak pegi playground. Huhu. Nak pegi pun mcm takde sebab je sebab blum ada anak.

    ReplyDelete
  14. Seronok dapat bermain di taman yang luas. :)

    ReplyDelete
  15. Kalau bawak anak gi playground, kalau boleh msred pon nak main gak... Heeee...

    ReplyDelete
  16. amboiii...seronoknya dapat main di taman...

    ReplyDelete
  17. seronok dia orang kan? hehehe...

    kak, ni email mereka yang design blog tu:

    1)ecasha.89@gmail.com (yang ni tengah nak design blog saya)
    2)mamaaerish2@gmail.com (yang ni pun ok jugak)

    ReplyDelete
  18. bestnya dapat bersantau camni kan...kite pn sehat..udara segar tu...

    ReplyDelete
  19. seronok tengok anak2 sis...
    mana pic maknya??
    hehehe...

    sis nak jemput u join exchange w/site ni...bantu membantu sesama bloggers

    http://rakanblog.com

    tutorial n 8 SEBAB kena join rakanblog.com leh tgk kat blog MD..tqvm

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang