Nuffnang saya

Followers

Tuesday, March 20, 2012

Kids Eat Free Every Day

Sebabkan kata-kata inilah ibu kepada Atikah dengan Azalia tinggalkan semangat nak jogging. So semalam akak tidak berjogging padahal cuaca amat memberangsangkan. "Kids Eat Free Every Day" tapi bersyaratlahkan. Kebetulan hari sabtu lepas ayah dah tunaikan hasrat dik Ya nak makan KFC maka semalam ibu tunaikan hasrat kakak Ika pulak nak makan pizza Hut.
Sudah agak lama tidak singgah Pizza Hut Giant Bandar Kinrara ini sebabnya sekarang dah makin suka pada pizza Domino. Tapi sebab nak rasa promosi yang satu ini semalam kami singgah juga...


Jom layan gambar budak dua orang yang sangat comot sebab ibu dan ayah dia terus ajak dia pergi Giant masa dioarang tengah main kat luar rumah dengan kawan-kawan..
Dik Ya tidak ikhlas bergambar
L.O.V.E. from Atikah... sukaler tu dapat makan pizza...
Atikah yang senang bergambar...
Tabik kat ibu sebab belanja saya..
Gitu-gitu Atikah..
Inilah yang freenya ada macam-macam pilihan tapi dik Ya pilih spageti bolognaise ... air dalam gelas plastiktupun free jugak... okler jugakkan...

Jangan kacau makanan saya ok....
Sebab tinggi saya tidak sampai 120cm maka saya layak ok...

15 comments:

  1. amboi..hbis ke makan tu??banyak tu..

    ReplyDelete
  2. comeinyer dia layan pizza yer!!

    ReplyDelete
  3. Domino lg sedap dr pizza..kan kan

    ReplyDelete
  4. Eh... kalau auntie cangkung dah tu ukur boleh makan free macama Dik ya dgn Kak Ika tak...:)

    Anak-anak makan pizza memang suka Zila...

    ReplyDelete
  5. huaarggh dah lama tak pi makan kat pizza..
    tgk gambaq rasa teringin la..

    ReplyDelete
  6. Wah best la. Untung anak2 bawah 120cm. Hehe..

    ReplyDelete
  7. wahhh x taula pulak ada promosi cam ni....danisha kompem cukup ketinggian hehe

    ReplyDelete
  8. owh.. ada promosi yer.. lya pon xtau... seronoknyer anak2 makan..

    ReplyDelete
  9. eh? ade promosi..xtau plak..;)

    ReplyDelete
  10. bestnyer ada promosi gitu...
    boleh la mkn free hari2 yek kak... heheh

    ReplyDelete
  11. sedapnya dapt g makan2..nak lak dpt makan sedap2..

    ReplyDelete
  12. Saya suka makan! Saya pun nak tabik spring la.toink!!! Hehehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang