Nuffnang saya

Friday, March 2, 2012

Bersama Maskot A&W

Tarikh : 25hb Februari 2012
Tempat : A&W Jusco Equine Park

Kebetulan masa kami nak dinner ada pula satu majlis hari jadi yang berlangsung di A& W. Maka adalah rezeki anak-anak akak bergambar dengan maskot A&Wtu.. memang suka betoi budak dua orangtu. Atikah mulaler berangan nak sambut besday kat situ pulak..
Nak makan kat tempat gini tak nak makan dengan ibu dan ayah yerk.. so macam orang besar jer...

18 comments:

  1. Hik3!!!
    Ina suka float deme kak..
    Terasa2 dah ni float deme..
    Hik3!!!!

    ReplyDelete
  2. sedapnye A&W.. lama tak mkn.. rootbeer sedap..

    ReplyDelete
  3. Mhl tak kos nak celebrate bday kat fast food mcm nie eh?

    ReplyDelete
  4. amik kesepmatan yek....
    kalu nk bday situ bt sekali akak ngn adik baru jimat kn

    ReplyDelete
  5. maskot A&W ni comel..sbb ada sestgh yg menakutkan..hahaha..lama2 tengok dorang ber2 ni kan kak mcm kembar pun ada gak..

    ReplyDelete
  6. LIEYA SUKE rubeer float sini kak...mmg mantop heeheheh.....

    ape lagi kak, siap sedia tuk buat bash kat sini heheeheh...mesti meriah!

    ReplyDelete
  7. lame betul x makan kat A&W.. huhuhu.. dah jauh..

    ReplyDelete
  8. Budak2 memang paling suka jumpa maskot yg macam nie apatah lg klu jumpa maskot upin & Ipin.....

    ReplyDelete
  9. kat A&W paling best float dia kan...kalau nak mkn A&W makan kat tepi stesen minyak kinrara tu..

    ReplyDelete
  10. wahh lama tak makn kat a&w ni..

    ehh terperasan gmbar zila kat convention centre..bila dtg sini?

    ReplyDelete
  11. Comelnya ank gadis 2 org tu..

    Psst:sy jd wat bezday ank kat umai tu next week.pikir ade guest yg dh berumor kan..xsesuai kat fastfood restaurant. Tp ade niat gak nk wat kat A&W nnt.ekekeek...tggu thn dpn lak kot.

    ReplyDelete
  12. Dah anak dara..tak main le makan semeja ngan mak ayah...Baru besar ni kita dah rasa kehilangan..kalau dah besar2 nanti, lagi le kita sunyi...

    ReplyDelete
  13. Kakak dan adik sama idea itu yg menjadi - perempuan memang macam tu Zila... anak kakak kan 3 perempuan. Dari kecik dah pandai bergaya...

    ReplyDelete
  14. A&W..lamenyan xmknnn..terliur plakkkkk..;)

    ReplyDelete
  15. bukan main seronok ye dapat gambar dgn maskot A&W tu yeee....

    ReplyDelete
  16. anak2 sure lari kalau tengok ni.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang