Nuffnang saya

Saturday, February 25, 2012

Parents Sharing Day

Hari ini akak akan ke Genius Aulad untuk "Parents Sharing Day". Waktu untuk Azalia ialah pukul 12.30pm dan Atikah 12.15pm jadi sekali jalan sahajalahkan. Tak sabar nak berkenalan dengan cikgu Atikah dan Azalia untuk tahun 2012 ini.

Akak tengah berfikir apa yang akak nak sharekan hari ini yerk...

7 comments:

  1. Pentadbirannya juga kreatif. Lihat dari invitation card pun tahu tadika ini jenis yg berpotensi...

    ReplyDelete
  2. mmg famous gakkan genius aulad nie..heheheh..

    share le apa2 yg boleh dikongsi selepas nie ;)

    ReplyDelete
  3. cantik kad ni..
    mesti banyak nak ditanya bila berdepan dgn cikgu ni =)

    ReplyDelete
  4. Genius Aulad ni ada banyak cawangan ke?

    ReplyDelete
  5. kak,macam2 soalan sy nak tanye tp waktu die sekejap sgt ler heheee

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang