Nuffnang saya

Followers

Sunday, February 26, 2012

JUGRA ~ bila nak sampaini

Akak suka gambar yang suami akak ambil di Jugra ini. Akak sebenarnya teringin nak pergi sini masa tengok gambar kawan fotopages dulu lagi. Tapi belum ada kesempatan nak pergi. Kalau muda lagi nak gak cuba main paraglidingtukan.. sekarangni tak beraniler pulak. Gambar yang ada tulisan JUGRAtu ambil hari berlainan sebabtu warna awannya tak sama ok... Tengok rancanagan sarapan haritupun macam bestjer tempatnikan...

Bulan Februarini memang rekodler sebabnya setiap minggu kami suami isteri sangat sibuk. Anak akak sampai cakap carilah kerja lain ibu sebabnya selama ini kerja akak memang teramat relax sekali sekarang sibuk pulak. Ingatkan minggu ini nak juga bawa diaorang tengok cerita "Beauty and the Beast" tapi suami akak pulak kena pergi kursus 3 hari mulai hari ini di Quality Hotel. Kalau ada dua keretakan senang!!!!

7 comments:

  1. moga impian kan terlaksana. filem beauty n the beast dah mula kat panggung... teringin jugak nak tengok ni.. hehe...

    ReplyDelete
  2. sy pun x pnh smpi lagi jugra.. ;)

    ReplyDelete
  3. nnti ada rezeki awak smpai la tu..hehe

    ReplyDelete
  4. mcm best kan.. insyallah ada rezeki, sampai lah tu kak..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang