Nuffnang saya

Followers

Monday, February 27, 2012

Me & My Musolla Trip

Trip Atikah dan Azalia ke Masjid Bandar Kinrara adalah pada hari ini. Adik dah ingatkan banyak kali nak duit seringgit nak masuk dalam tabung masjid. Sepatutnya setelah dididik dengan baik oleh Genius Aulad, sebagai ibu bapa kita juga harus selalu bawa mereka berkunjung ke masjidkan. Harap akak akan melakukannya secepat mungkin.


Aktiviti ke masjid ini tahun lepaspun ada tapi tuler akak tak ikut so takderler gambar budak dua orangtu.. tapi cerita tentang me and my musolla trip ada diblog genius aulad.



11 comments:

  1. ha, iman pun dah pergi trip tu musolla..masjid usama zaid kat wangsa maju...bagus trip mcm ni, didik anak2 kita adab dlm masjid, ...dsbnya.

    ReplyDelete
  2. bagus la trip macam ni..
    melentur buluh biar dari rebungnya =)

    ReplyDelete
  3. danisha suke sgt trip tu...balik rumah cerita macam2..ekcited sungguh dia...mama dah pernah bawak gi masjid,tp x excited sgt mcm ni..mayb sebab gi ngan kekawan kot =p

    ReplyDelete
  4. bagus la cam ni.. dari kecik dah di biasakan dengan keadaan cam ni..

    ReplyDelete
  5. bagusnye.. nanti nak ajar my anis buat cam tuh jugak lah..:)

    ReplyDelete
  6. bestnya kalau ada trip macam ni..teringin nak masukkan ank kat GA

    ReplyDelete
  7. masjid tu tempat berkat... bagus

    ReplyDelete
  8. bagusnya prog nikn...tgk pikir2 jgk nk htr anak ke mana sekolah nti :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang