Nuffnang saya

Friday, February 17, 2012

Annual Dinner 2012

Harap maaf kawan-kawan sebab akak tidak dapat berBW keblog anda semua. Sebabnya akak berada di SS2 Branch untuk mem"familiar"kan diri akak dengan sistem yang digunakan untuk trading Futures. Oleh kerana di sana maka tidaklah dapat akak update blog mahupun BW. Next week harap dapat kembali seperti sedia kala. Esok sehari suntuk dan hari selasa 6.30pm - 9.30pm akak akan berada di Bursa Malaysia.. wow sibuknyer akak dua minggu ini..

Nak cerita kisah malam ini, acara tahunan yang dinantikan oleh kakitangan :-
ANNUAL DINNER
Date : Friday, 17 February 2012
Time : 7.00pm - 11.30pm
Venue : Grand Ballroom, Level 3, East Wing, Kuala Lumpur Convention Centre
Dress Code : Office Wear/ Semi Formal

Malam ini akak akan pergi Annual Dinner di Kuala Lumpur Convention Centre. Tujuannya adalah untuk Lucky Draw, makan-makan dan jumpa dengan kawan-kawan dari branch yang lain. Dinner company akakni biasa-biasa sahaja jadi tiadalah perlu risau kerana tiada tema atau konsepnya. Tapi syiok gak tengok staff yang melaram...
Sudah bersedia... Harap nombor ini 0102 yang akan naik untuk hadiah utama hendaknya, ada tour package, ipad2, tv, duk hotel, macam2 lagiler.... Akak akan berada di sini malam ini...

12 comments:

  1. smoga u get lucky tonite...gud luck and enjoyyyy...

    ReplyDelete
  2. Wow! Dinner kat KLCC? Mst dinner besar tuh!

    ReplyDelete
  3. wah bestnya nak g annual dinner..
    moga ada luck akak malam ni..:)

    ReplyDelete
  4. moga nombor mengena malam ni kak.... :)

    ReplyDelete
  5. Gud luck! Smoga no. naik mlm ni k..:-P

    ReplyDelete
  6. Harap2 no naik la ye. Dpt iPad pun dah best. Bleh main angrybird dgn lebih puas.

    ReplyDelete
  7. dah lama x pegi dinner semenjak dah x keje ni,dulu klu pegi pun nak hadiah lucky draw aje....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang