Nuffnang saya

Followers

Thursday, February 23, 2012

A trip for "Children At Work" @ Kidzania

Balik dari kerja semalam budak dua orangni terlalu excited nak tunjukkan buku mesej diaorang. Rupanya ada mesej pasal nak buat trip ke KidZania yang akan dibuka secara rasminya pada 28hb Februari ini.

Tarikh : 26 March 2012
Tempat : KidZania Kuala Lumpur, Mutiara Damansara
Yuran : RM 70 (termasuk pengangkutan, sarapan, yuran masuk, snack lunch dan souvenir)
What is KidZania –The City of Kids?

lt is an educational & entertainment centre for kids. It is also the first centre of its kind to offer kids from all over the world activities based on the oldest known game: Playing grown-ups
Yuran kemasukan ke KidZania untuk kanak-kanak umur 4-17 tahun adalah RM55 so RM70 adalah berbaloi-baloi. Jadi akak memang bersetuju untuk membenarkan Atikah dan Azalia pergi nanti. Kalaulah ibu dapat ikut sekali alangkah bestnya sebab dapat ambil gambar sebanyaknya.
Masa membaca KidZania akan dibuka di surat khabar tahun lepas dah berangan nak bawa budak dua orangni ke sini dan syukurlah diaorang dapat pergi dengan guru dan kawan-kawan. Semoga mereka mendapat ilmu yang baru di sini...

22 comments:

  1. kalau GA memang penuh ngan aktiviti..saya pon lepaskan anak bujang ke sini..kalau parents leh ikut, konpem kita yang terlebih excited kan:)

    ReplyDelete
  2. dengar pun dah best..eee...syoknya kalau dapat pergi nanti

    ReplyDelete
  3. erm... open to public ker?.. mcm best jerk..

    ReplyDelete
  4. wahhh.. klo g2...akan dtg blh bwk asya pgi jugak..buka utk org rmai kan?

    ReplyDelete
  5. salam cho zila..ehem mesti diaorg excited sgt dpt kesana !!..untung kanak2 skrg..macam2 kemudahan disediakan buat mereka..

    ReplyDelete
  6. dah dgr dah brita bostead bukak kidzania neh...mmng brangan jugalah dlu nk bw bdk2 k sana ;D

    ReplyDelete
  7. nak bg danisha gi jugak..tp risau...sebab jauh....dari melaka..risau safety..risau dalam bas..semua risaula ... danisha lasak sikit..tu cam risau sgt nak bg pergi...

    ReplyDelete
  8. tentu seronok anak2 kalau dapat ke sana nnti...

    ReplyDelete
  9. Tak pernah dengar lak twempat ni...

    Miqhail pun nanti ader trip 1st Mar ni...gi Museum Tentera dan Sun Flower Factory katanyer....

    ReplyDelete
  10. kidzania?... bebudak je bley pegi eh?..

    hmmmm... x dapek ah aku nak meraso...
    kekekekekkeke

    ReplyDelete
  11. dieyana pun bagi Iman pergi.... mesti seronok diaorang nanti...

    ReplyDelete
  12. dieyana pun bagi Iman pergi.... mesti seronok diaorang nanti...

    ReplyDelete
  13. wahhh..cam best jer kan.. yg ptg ilmu yg diperolehi tuh nanti..

    ReplyDelete
  14. menarik..bagus sbb mesti ada aktiviti2 yg menarik..

    ReplyDelete
  15. confirm anak-anak suka, ibu pun gembira, banyak aktiviti best.

    ReplyDelete
  16. beshnyer!!!bagus btol GA! nk suggest jugaklah kt kindy anak saye ;)

    ReplyDelete
  17. semalam pun maman bg borang nak gi lawatan gi sana... tp sekolah minta rm55 je.. hehehe...

    ReplyDelete
  18. wahh dengar pon mcm best je kak..:)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang