Nuffnang saya

Followers

Monday, February 27, 2012

Dinner OSK (1)

Tarikh : 17hb Februari 2012
Tempat : KL Convention Centre
Xtvt : Annual Dinner 2012

Gambar semasa Annual Dinner 2012 di KL Convention Centre yang akak hadiri minggu sudah. Tengok gambar terasa macam alahai semakin rasa tidak selesa sesangat melihat badan yang semakin bertambah lebarnya. Namun sebab untuk abadikan kenangan akak bergambar juga kalau ada anak-anak tidaklah perlu akak bergambar... Layan gambar akak ngan dua orang staff OSK yang banyak berjasa kepada akak kerana sudi ambik dan hantar akak pada malam itu. Sudah tiga tahun berturut-turut dinner OSK di KL Convention Centre. Ini adalah dinner untuk HQ dan Selangor Region sahaja. Kalau OSK csatu Malaysia memang tak cukuplah KL Convention Centre ini. Mungkin kena sewa stadium Putra, Bukit Jaliller.. Akak bersama dengan spek ala nenek kebayan... Annual Dinner 2012 Akak ngan Hisham dan Afiq, Rozi tidak dapat bersama disebabkan dia kemalangan 3 hari sebelum dinner. Sehingga hari ini dia masih tidak dapat bekerja

13 comments:

  1. spek ala nenek kebayan???
    ada gak erk??
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. bestnye boleh pegi annual dinner :)

    ReplyDelete
  3. bestnya ada annual dinner... ofis munna nan ado pun...

    ReplyDelete
  4. ouch...diapit oleh jejaka2 hensem...

    ReplyDelete
  5. Speck nenet kebayan tu yg tak tahan tu.

    ReplyDelete
  6. Bestnya annual dinner,awal thn dah buat.

    ReplyDelete
  7. Bestnya ofis ada annual dinner.. weols nie tak dak.. adeesss..

    ReplyDelete
  8. ada thema ke dinner mlm tuh ..siap spek ala2 nenek kebayan lg..

    ReplyDelete
  9. bestnyerr.. tau x..lya x pnah pon lg join annual dinner glemer2 camni..huk2.. sian kan??

    ReplyDelete
  10. Sweetnye akak..btw,tema mmg itam putih ke?

    ReplyDelete
  11. kak cho, ehhh..kawan ayu pun pi gak dinner kat situ tempoh hari tau..entah2 akak kenal dia tak..hehe..

    nama dia arlene..tgh pregnant skrg

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang