Nuffnang saya

Monday, February 27, 2012

Dinner OSK (2)

Gambar seterusnya di sini semasa dinner sebab nak tayang bendani tak tahu apaker namanya... Kami datang lambat sebenarnya maalumler dinner seperti biasa dibuat pada hari jumaat. Habis kerja sebenarnya 5.45pm tapi kami lebih Bursapun tutup dah bersiap sedia nak pergi. Tapi masalahnya kalau dah waktutu dan menuju ke KLCC pastilah jalan jem.. tersekat dalam terowong SMART punya lama buat akak fobia, digelak dengan Hisham ngan Afiq. Kalau next year masih ada lagi di OSK ini mungkinkah dinnernya masih di sini.. entahler.. Tahun depan ada lagiker budak-budakni yang nak bawak akak pergi ke sini entahler..

10 comments:

  1. Ukiran ais selalu membuatkan kakcik teruja. :)

    ReplyDelete
  2. Wahhh! Dinner nie nmpk mewahlah kak!

    ReplyDelete
  3. ukiran ais tu mcm org pakai vest ek sis...
    skali imbas tengok dah nak sama mcm lelaki gambar last tu...

    ReplyDelete
  4. bestnyaa dinner..cntik akak mlm tu..:)

    ReplyDelete
  5. waaa cool la dinner akak :p

    siap ade ais2 gitu..hihi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang