Nuffnang saya

Followers

Friday, February 3, 2012

Beli Burger Tepi Jalan

Tarikh : 20/1/2012
Tempat : Tepi 7 eleven BK4
Xtvt : Sementara tunggu burger siap

Malamni memang seronok sebab budak dua orangtu dengan relanya nak ambik gambar dengan senonoh sikit walaupun ada gak yang menyakitkan hati. Oleh itu tidak hairanlah walaupun xtvtnya biasa-biasa aja hanya membeli burger di tepi 7 eleven BK4 itu tapi tetap ada gambar kenangan.

Gerai burger ini rasanya dah bertukar tokei sebab dah tak kenal walaupun seorang budak yang menjual burgertu. Layan ajalah gambar anak-anak akak yang ado.....
Inilah istimewa ada anak yang umur hampir sebaya, itulah rakan gaduh itulah rakan karib jadi ada kawan. Kakak yang suka berposing sekarang pantang tunjuk kamera lentuk sana sini.. Adik didepan gerai burger itu. Dik Ya yang tak reti duduk diam.. geram. Lihatlah dunia aku berada di sini malam ini.. Adik Ya nak buat lesung pipit sebab diakan takder lesung pipit kakaknya ada... Aksi peace dari kami.. damailah selalu...



17 comments:

  1. seronok kan bergambar lagi2 dengan aksi dan gaya anak perempuan..

    ReplyDelete
  2. umur 2 beradik ni beza bape tahun kak?
    lame tak makan beger tepi jalan.. teringat plak beger yoyo..

    ReplyDelete
    Replies
    1. beza setahunjer sorang 5 tahun bulan oktoberni sorang lagi 6 tahun bulan aprilni... walaupun beza satu setengah tahun tapi tetap oran kata beza setahunkan...

      Delete
  3. Adik tak ada lesung pipit dah manis...kalau ada bimbang terlalu manis, mama susah nak jaga tau bila besar nanti:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi jugakkan... itulah kebesaran Allah s.w.t.

      Delete
  4. selalu gak beli burger tepi jalan ni..selalunyer bila kuar gambo ank2 lah yg first kita nak snap kan..

    ReplyDelete
  5. Kami jarang makan beger.. tp sekali sekala makan best juga..

    ps: yusuf dan maryam umur tak rapat.. dan faktor jantina buat mereka tak boleh jd best friend.. asyik gaduh je.. :-(

    ReplyDelete
  6. ala tomey2..sempat posing tunggu bege siap eh..hehe

    ReplyDelete
  7. sweetnya mereka....jadi malam ni sudah tau nak mkn apa, lama tak mkn burger kat tepi jln...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom... jom... burger tepi jalanni ada yang memang sedap... tapi banyak gak yang tak sedap.. kalau tak sedap tak beli lagi dah.. padahal bolehjer buat kat rumahkan..

      Delete
  8. maklumbalas kat sini..

    pasal font!

    akak klik design-edit templte-klik advanced-text font

    DONE! kalau tak dpat buat kenyataan balas kat blog yep! :))

    ReplyDelete
  9. Adik beradik nie suke benor berposing kan? Hiks! Sy suke burger tepi jalan. Lembab2. Juicy. Sedap!

    ReplyDelete
  10. mmg burger tepi jalan mmg best....tp kena tgk juga bkn semua dpt burger yg sedap...

    ReplyDelete
  11. lama dok makan beger..
    diet ni..hehehehehe

    ReplyDelete
  12. comel anak akak... saya pun teringin nak anak perempuan.. blm ada rezeki lg

    ReplyDelete
  13. comelnye budak 2 orang nih~ pandai lak tu posingnye~

    ReplyDelete
  14. kdg2 burger tepi jalan lg best dr mc D heheee...besnye akak ngan adik ni,macam bess fren...danisha sorang je kat rumah..kaawan ngan nenek,mama ngan papa je hehee...kak,GA memang x bg buku bwak balik rumah ye?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang