Nuffnang saya

Followers

Wednesday, February 19, 2014

Wordless Wednesday ~ Serba hitam bagai berjanji

Gambar masa kenduri kesyukuran di kampung ....
4 orang dari 5 orang cucu perempuan yang bagai berjanji  berpakaian hitam...
Bagaikan berjanji emaknya pun berpakaian serba hitam...
Tapi gambar cucujer sempat ambik...


Sorang lagi cucu perempuan tak dapat balik dari asrama..
Katanya jadi wakil sekolah untuk merentas desa...

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=403305

24 comments:

  1. Feveret kaler falsya..hitam..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Kebetulan pakai warna yg sama hihi

    ReplyDelete
  3. cantik dan ayu semuanya.. ;)

    psstt: tak pernah cuba pakai jubah berwarna hitam setakat ni.

    ReplyDelete
  4. cantik dan manis bila berpaikan jubah ni

    ReplyDelete
  5. hitam ni...yg bestnya, dpt sembunyikan segala macam lemak kat badan..hahaha

    ReplyDelete
  6. suka tengok gegerl berjubah..
    cam minah arab

    ReplyDelete
  7. ahakass...cantik pe warna hitam..kiranya same taste lah ni ek

    ReplyDelete
  8. cantikk!..
    hitam itu menawan..i like :)

    ReplyDelete
  9. Senang pakai jubah hitam ni. Cantik pun cantik. Tak yah nak iron. Kedut pun tak berapa nak nampak..hehe..

    ReplyDelete
  10. hehehe..canteklah plak sume sedondon kan..^_^

    ReplyDelete
  11. sedondon plak depa..jubah hitam manis dipakai sesiapa saja

    ReplyDelete
  12. kebetulan ek
    oklah tu dah mcm berjanji bagai
    kaler itam ni pun iols suka sbb leh npk kita yg gemuk ni kurus hahaha

    ReplyDelete
  13. HITAM TETAPI MENAWAN .... COMEY JUGA

    ReplyDelete
  14. alahai...comel dan cantik kak semuanye....

    ReplyDelete
  15. skrg ni kebanyakan jubah sume kaler hitam..sng nk sedondonkan sume org ;) :)

    ReplyDelete
  16. Hitam itukan menawan. Memang macam berjanji pulak ya semua pun berpakaian hitam.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang