Nuffnang saya

Followers

Friday, February 7, 2014

Penampilan baru suka suki

Salam di hari jumaat penghulu segala hari... 
Rasa lega esok dah hari sabtu tak payah datang kerja..
Tapi kerja yang menunggu memanglah banyak tak terkata...
Yang penting tak payah pergi kerjajer...

Harini entah kenapalah akak suka suki ubah suai blog akak... 
Teringin juga nak upah orang bagi cantik blog akakni ... 
Nantilah kot tengok mana yang  berkenan di mata akak dulu...
Jadi inilah hasilnya penampilan baru akak di tahun 2014... 
Cantik atau tidak belakang kiralah... janji wajah baru...
GAMBAR ::: PHOTOBUCKET
Harapan tahun 2014 ini akan menjadi tahun yang penuh kasih sayang...
Menjadi isteri, ibu, anak, pekerja dan masyarakat yang disayangi...

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU untuk semua... 

15 comments:

  1. selamat hari Jumaat. cantik.. blog SB lah masih lagi tak ubah rupanya..hihi

    ReplyDelete
  2. wah dh ubah blog ye..
    nice..kemas je
    happy weekend juga

    ReplyDelete
  3. selamat berhujung minggu...nampak 'bersih' blog baru ni hehe

    ReplyDelete
  4. Ok lah ni kak. Saya pon rasa mcm nak tukar design.

    Have a great weekend kak.

    ReplyDelete
  5. putih suci jer kak..
    okey dah ni..
    zee pon tak pandai design blog..tengok orang punya cantik jer..

    ReplyDelete
  6. Kak Zila..cantiklah blog berwajah baru baru ni nampak sweet, nice dan sejuk mata memandang...sekali sekala tukar baru nampak fresh..tambah lagi satu..JM love u akak heee

    ReplyDelete
  7. Salam Jumaat,

    Baru singgah-singgah sehari, dua maka tak pasti dulu macamana penampilannya. Tapi saya suka yang simple begini. Senang nak membaca.

    Selamat berhujung minggu bersama keluarga.

    ReplyDelete
  8. blog saya dah lama tak pernah ubah..mih3 :)

    ReplyDelete
  9. Cantik apa zila... akak tengok warnanya lembut jer... mendamaikan.. akak pun teringin nak ubah warna blog ni tapi tak berkesempatan lagi :)

    ReplyDelete
  10. Sejuk je mata falsya nie tgk blog akak..heheh..xsabaunye nak weekend!!!!..happy weekend kak..;)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang