Nuffnang saya

Followers

Tuesday, February 18, 2014

Fotopages yang dah lama ditinggalkan...

Korang pernah ada akaun Fotopages tak? 
Sebelum kenal blog akak selalu buat entri di fotopages. 
Kebetulan masatu komputer di pejabat boleh masuk fotopagesjer. 
Tapi masatu fotopages meriah sesangat. 
Ramai juga kenalan yang kenal di alam maya akak jumpa di dunia realiti. 
Sekarang ramai kawan fotopages yang beralih arah ke facebook.. 
Kalau bukak akaun facebook akak kebanyakan adalah kawan fotopages..

Sekali singgah di fotopages banyak gambar yang dah tak kelihatan..
Nasib akak pernah simpan sikit gambar di fotopages dalam komputer...
Jadi harini sibuk sikit layanjer gambar kenangan semasa di fotopages dulu... 
 Gambar perngenalan fotopages akak.. sekarangpun dah takder...
Sepatutnya bawah Atikah & Azaliatu gambar yang di atastu.. 
Terakhir akak menulis ialah 1 Jun 2011...
Mak oooi lamanya... Yang bulan Septembertu tak 'publish' lagi... 
 Suka tengok diaorang masani baju sama, warnapun sama dan nak pakai gaun..
Sekarangni dah takder semua itu.. semua kehendak sendiri...
 Hari Keluarga pejabat suami di Taman Botani Shah Alam (dulu Taman Pertanian)
 Suka gambar keluarga sebelah suami akak masa birthday Anjang.... 
 Gambar di I-City masatu tarikannya hanyalah lampu... 
 Suka gambarni sebab kenangan pertama kali Atikah menjadi 'gadis bunga'
Ini gambar di entri terakhir yang telah tiada lagi...
Gambar masa balik kampung tapi singgah dulu Pekan Lumut... 
Gambar Azalia sebelum mendaftar sebagai pelajar Genius Aulad... 

Dulu akak suka edit gambar.. 
Ingat balik ada pulak masa yerk... 
Kenangan di fotopages mungkin akan luput... 
Moga blog ini tidak jadi macamtu ...
Sebab akak suka gak baca balik tulisan sendiri..
Blog ini menyimpan kenangan dua orang budak... 
Mungkin boleh dijadikan rujukan di masa akan datang... 

23 comments:

  1. alololo comel nyer yg pakai baju biru tu...sweet...

    p/s ala akk buat je entry mcm sy tu...pedulikan org lain. sbb kalu kita asik fikirkan org mmm smpi bila2 pon x menjadi kak...go akk go!

    ReplyDelete
  2. ish betul kak...lieya pun bermula dgn fotopages...tapi lieya tak reti sgt berscrapbook hebat2 ...just edit simple jek hahahahaah...

    lieya punye ade lagi kak tapi ade sesetangah pic tade dah...maybe sebab lieya simpan dlm flikc kot...dah abis tarikh die....sayang tu, byk kenangan mia mija mase kecik2....

    ReplyDelete
  3. terkenang semasa dulu2 hati kita pulak yg merindu2 yer !

    ReplyDelete
  4. saya tak pernah ada fotopages. Konsep dia cemana kak? Mcm instagram ke? Hulu sgt saye ni. Heheheh...

    Ingat lagi, daripada atikah dan azalia kecik lagi saya follow blog ni. Sampai sekarang dah skolah rendah dah si kakak. Selalu tgk gmbr2 mereka yg akak upload. Masa kecik sgt comel.

    ReplyDelete
  5. kurusnya, kak zila masa gambar birthday anjang' tuu... chomel..macam anak dara jer..hihihihi cantik :-)

    ReplyDelete
  6. kenangan yang bukan sedikit.. ;)

    ReplyDelete
  7. oo..
    akak bermula dgn fotopages ye?
    zura bermula dgn friendster
    mmg tk penah buka akaun fotopages tu

    byk kenangan kn kak bila ingt kembali...tgk gmbr2 lama..hehe

    ReplyDelete
  8. Comelnya anak dara ni. Dulu femes fotopages ni kan kak.

    ReplyDelete
  9. Saya takde fotopages.. Gebu anak2 akk masa kecik... Skrg dh masuk skoah masing2 slim =)

    ReplyDelete
  10. suka tengok gambar fotopages ..dh jd kenangan..tp sy tak pernah ada fotopages tu..taktau apa bende pn ..hehee

    ReplyDelete
  11. senyum sorang2 bile tgk gmbr lama2 ni kan...sebbaik akak blh access lg ke fotopages tuh..zura tkde akaun..biasa fotografer byk guna fotopages kan..

    ReplyDelete
  12. Masa ni comel-comel sangat kan. Suka tengok..

    ReplyDelete
  13. tak pernah ada kak..
    tengok balik gambar anak2 masa kecik mesti best kan..kadang kita pon tak perasan perubahan dorang..

    ReplyDelete
  14. Saya pun ada fp... bermula dengan gambar gambar kursus induksi.. terus terjebak dengan citer anak anak.. pastu buat plak blog.. sesambil buat blog.. fp pun layan. Pastu.. fp terkubur mcm tu jerk. Tp kdg kala bukak jugak.. mengimbau kenangan lelama

    ReplyDelete
  15. saya tak de fotopages.biasanya yang suka ambil gambar mesti ada fotopages kan>?

    ReplyDelete
  16. saya takder fotopages..gambar bnyk tersimpan kat draf lappy je :)

    ReplyDelete
  17. sweet moment kan.sy pula xda fotopages. friendster jedlu.hihi

    ReplyDelete
  18. saya pun ada akaun fotopages... dulu blogger tak canggih lagi... hanya boleh tulis entri tapi tak boleh masuk gambar... kalau nak masukkan gambar kena pakai coding... sebab tu buat entri di blog dan kemudian linkkan ke fotopages untuk sebarang gambar berkaitan... (sebab masa tu juga fotopages tak boleh tampung tulisan panjang2)

    Tapi sekarang blog saja dah memadai... sebab boleh tulis entri + masukkan gambar... so lebih relevan... :D

    ReplyDelete
  19. Saya tak tahu pun pasal fotopages ni, kak. Lagilah hulu nampaknya saya nih... Blogspot pun baru nak berkenal-kenalan.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang