Nuffnang saya

Followers

Monday, February 10, 2014

Hari Isnin seronok sekolah

Salam hari isnin yang ceria...
Tentu ramai yang malasjer rasa nak pergi  kerja..
Berlainan dengan dik Ya yang katanya hari isnin paling seronok sekolah...
Apasal dik Ya suka sekolah hari isnin?
^
^
^
^
^
^
Pengakuan dik Ya pada adik ipar akak..
Katanya hari isnin best sekolah sebab boleh pakai seluar..
Dan juga sebab ada perhimpunan..
(akak dulu tak suka kalau ada perhimpunan)
Dik Ya memang tak suka pakai gaun atau baju kurung...
Jadi kalau sekolah hari-hari pakai seluar seronok memanjangler dia...




Muka budak happy nak ke sekolah.... 
Belum dapat baju sukan lagi... 
Tahun 2 Atikahpun beli baju sukan yang baru...
Baju sukan lama dah teruk sesangat... 

Terima kasih sebab kawan-kawan sudi singgah blog ini..
Maalumler sekarangni tak dapat selalu berBW macam biasa... 

16 comments:

  1. Dik Ya sama macam Antie Singa
    tak suka pakai kain..

    ReplyDelete
  2. aunty pon suka keje hari isnin... sebb baru charge battery

    ReplyDelete
  3. samalah mcm saya jugak. lebih suka pakai seluar. hehehe

    ReplyDelete
  4. patut la..
    dik ya suka pakai seluar pegi skolah ye..hehe..
    sy dl suka perhimpunan gk..hehe.

    ReplyDelete
  5. macam2 ragam dorang ni..
    dik ya rimas kot kak pakai baju kurung..

    ReplyDelete
  6. Assalam cho
    Alhamdulillah ank2 kita suka g sekolah
    Sarah pun sama x sabar tunggu isnin he hee
    Semangat nk ke sekolah

    ReplyDelete
  7. Bagus lahhh.. happy nak pergi sekolah. ade sesetengah budak liat nk bangun gi sekolah hari Isnin kan~ maklumlah dh 2 hari bercuti..:)

    ReplyDelete
  8. Cute dik ya posing. Anak bujang saya pon tak sabar klo ada subject PJ.

    ReplyDelete
  9. cantik heder baru tu.....wah....happy betul si dik Ya tu....

    ReplyDelete
  10. Salam Kak Cho! perasan juga Kak Cho tak mai blog saya lama dah kan..hehehe.. takpe la.. bz.. saya faham.. saya kalo free, ade la komen saya... comel la dik ya... kecik je dia... Kak Cho, ade tak rasa risau bila anak dah kene keluar pergi sekolah...?? saya cam terpikir la.. camner nnt azalea saya, isk! lambat lagi kan nak skolah, anta taska pun risau.. bertawakal je, moga Allah lindungi sentiasa mereka.

    ReplyDelete
  11. haah, pakai seluo ni lebih selesa nak bergerak aktif :)

    ReplyDelete
  12. Hamboiiiii..betul suke dik ya..hehehe

    ReplyDelete
  13. pandai dik ya posing ye!!! hrp2 bila kyra besar cmni pandai posing sng mak nk wat n3...hehe...Eh btl air tu sama cam kyra :)

    ReplyDelete
  14. Aunty pun suka pergi kerja hari Isnin, Dik Ya! Sebab hari Isnin aje semangatnya lain macam. Kalau dah nak dekat hari Jumaat tu memang confirm lain macam sikit feelingnya. rasanya macam nak MC aje :)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang