Nuffnang saya

Followers

Wednesday, February 5, 2014

Wordless Wednesday ~ lawatan ke hospital

Layan gambar 3 orang budak tak dapat naik atas melawat nenek..
Siap bawak buku dan tab untuk diaorang tak rasa boring sangat tinggal di lobi...
Hospital Putrajaya tidak membenarkan kanak-kanak di bawah umur 12 tahun naik...
Naufal anak saudara akak kata nak pakai kasut tinggi....
Sekali depan 'pak guard'tu terpelecok habis terbongkar rahsia.... 

Jom tengok gelagat 3 bersepupu ini... 
Adik Ya dan Naufal sepupunya...
Datang sini nak beli air DESAni katanya sedap... kelakar... 
Masani dah lebih dari pukul 7.00 petang jadi tak ramai orang... 
Berkelah 3 sepupu yerk... sediakan duitjer memang nak makanjer kerja budak bertigani... 

24 comments:

  1. Mcm comel je nak menyamar..but end up kantoi..hehe

    ReplyDelete
  2. hihihi..dah mcm berkelah kat lobi tu depa..comel tiga2 nya..;)
    MIL akak dah sihat?

    ReplyDelete
  3. Biasa hospital kerajaan memang tak benarkan anak-anak bawah 12 tahun masuk wad Zila.. samalah di JB sini pun juga.

    ReplyDelete
  4. mcm mcm pose mereka...
    mg nenek mereka makin sihat

    ReplyDelete
  5. comel2..masing2 ngan gaya tersendiri.. :)

    ReplyDelete
  6. Janji dorg tak wat hal kan kak...
    Dorg nk ikut pun dah kira bagus dah tu hihi

    ReplyDelete
  7. Itulah kaedahnya Zila, bila kanak2 tak boleh naikan... anak akak selalu tanya bila nak gi melawat ke hospital.. Kami boleh naik tak mama, if takboleh.. nak tinggal umah uwan aje lah... tahu mrk akan bosan disitu...
    MIL zilla mcm mana skrg..

    ReplyDelete
  8. budak2 mmg takleh masuk.. duduk berkampung la kat lobi tu yea.. hehehe... takpela.. dowang faham kan..

    ReplyDelete
  9. Kesian dierang tapi takper...janji dierang heppi memacam gaya diarang ni berposing..

    ReplyDelete
  10. haritu pegi Hospital Putrajaya..kaksura pun berkelah ngan anak2..teman diarang sebab budak2 x leh naik..memang kerja makan jelah sambil menunggu..:)

    ReplyDelete
  11. seronok pulak budak2 ni kelah2 kat spital ni yer

    ReplyDelete
  12. HKL pon tak bagi bebudak masuk dah skang. MIL dah ok ker?

    ReplyDelete
  13. kadang2 kesian jugak tengok anak2 yg tak dapat masuk kan.. manatau dorang rindu nak tengok nenek dia.

    ReplyDelete
  14. Syukurlah hospital melaka dans eremban benarkan. Kalau tak...susah juga nak tinggalkan anak2 kat bawah... Tapi memang tak elok pun budak2 ke wad orang sakit. Banyak kuman....

    Kalau ada kawan macam ni...ok lagi. Kenalah bawa bekal makan2 lain kali yer kak...

    ReplyDelete
  15. sonoknya bdk2 ni piknik kt hospital..sure derong terkilan x dpt msk jmpa nenek kan?

    ReplyDelete
  16. sama dengan hospital temerloh gitu juge..
    moga nenek mereka cepat sembuh.

    ReplyDelete
  17. dah mcm bkelah pulak hehee....tp still comel masing2 dengan gaya..comell..:)

    ReplyDelete
  18. Mana mana hsptl mmg camtu. Bdk bdk x leh naik atas

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang